Keystone logo
EGADE Business School EGADE Fulltime MBA
EGADE Business School

EGADE Fulltime MBA

Monterrey, Mexico

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De snelle gang van zaken

Krijg een holistische visie op het bedrijfsleven en diversifieer uw carrière in 12 maanden met praktische en internationale ervaring.

De EGADE Fulltime MBA bereidt je voor op echte bedrijfstransformatie binnen een uitdagende en multidisciplinaire omgeving in een volledige wereldwijde ervaring.

Ervaar een jaar van snelle en constante groei in een van de meest prominente economieën in LATAM. Monterrey valt op als een van de staten met de grootste dynamiek, het grootste potentieel en de grootste visie op innovatie in Mexico omdat het grenst aan de VS.

Breid uw strategische visie uit

Verbeter uw competenties om te gedijen en uit te blinken in het nieuwe wereldwijde bedrijfsscenario door transformerende internationale ervaringen en toegepaste projecten voor internationale bedrijven.

Wereldwijd en hoge prestaties

In tegenstelling tot een traditioneel postdoctoraal programma, biedt EGADE Full-Time MBA een gestage groei en een wereldwijde mentaliteit die wordt verkregen door 4 verschillende internationale ervaringen , die de hoeksteen van het programma vormen.

Versnelde groei

De 12 maanden durende EGADE Full-Time MBA neemt je mee op het snelle pad van zaken, vergelijkbaar met de beste business schools ter wereld.

Verbreed je netwerk en maak kans op kansen

Groei binnen een collaboratieve en wereldwijde omgeving door de verschillende internationale ervaringen van het programma, waaronder een academische reis van een week naar het buitenland, waardoor je ervaring wordt verrijkt om krachtige lokale en wereldwijde netwerken op te bouwen.

Ervaringsleren

Breng je nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk in echte projecten gericht op het bieden van tastbare oplossingen voor internationaal gerenommeerde bedrijven en vergroot je ervaring door exclusieve bedrijfsbezoeken.

Exclusieve toegang tot een wereldwijd netwerk

Wij zijn stichtende leden van het Global Network for Advanced Management , een wereldwijd netwerk dat bestaat uit 32 van de meest invloedrijke business schools ter wereld.

Een wereld zonder grenzen

Krijg toegang tot exclusieve online cursussen, workshops en ervaringen met internationale collega's via unieke mogelijkheden, waaronder de Small Network Online Courses (SNOC) die worden gegeven door en voor GNAM-leden.

Internationale duale opleiding

Behaal een tweede graad na afronding van de EGADE Fulltime MBA en diversifieer uw leerproces in het bedrijfsleven of andere disciplines via onze exclusieve overeenkomsten met 11 van 's werelds meest prestigieuze universiteiten en business schools.

#1 in Mexico en Latijns-Amerika

Volgens QS Global MBA Rankings 2023 wordt de EGADE Fulltime MBA gerangschikt als:

  • Nummer 1 in Mexico en Latijns-Amerika voor het 6e jaar op rij en nummer 54 wereldwijd

  • Nummer 1 in ondernemerschap en alumniresultaten in Latijns-Amerika en nummer 20 wereldwijd

  • #1 in inzetbaarheid in Latijns-Amerika en #35 wereldwijd

Evenzo is het # 1 in Mexico en Latijns-Amerika en # 5 wereldwijd, volgens Eduniversal Best Masters & MBA's Ranking 2022, Top 120 Entrepreneurship-categorie.

toelatingen

Over de school

Vragen