
Deeltijd MBA in
MBA in de horeca EHL Hospitality Business School

Invoering
Ontworpen om tegemoet te komen aan drukke horecaprofessionals, wordt onze MBA in gastvrijheid voor 80% online geleverd. Met een flexibel online klaslokaal kunt u een erkende MBA behalen zonder uw baan te verlaten, omdat u nieuwe strategieën en hulpmiddelen op de werkplek toepast.
Hoewel 80% van dit programma online wordt aangeboden, wordt de resterende 20% van het programma gedurende drie weken aangeboden op EHL Campus Lausanne, zodat u ideeën kunt delen en kunt netwerken met branchegenoten.
Online cursussen:
De online modules van dit programma worden gegeven door experts uit de branche en bieden een gedegen opleiding in Hospitality Finance, Revenue Management, Hotel Development en Performance Management die u direct op het werk kunt toepassen.
Cursussen op locatie:
De intensieve, on-site modules zijn gericht op de huidige best practices binnen de horeca- en dienstverlenende sectoren en netwerken, waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw brancheverbindingen te ontwikkelen en inzichten te delen met faculteitsleden, brancheleiders en collega's.
Capstone-project:
Met het afstudeerproject integreer je je nieuwe vaardigheden en kennis om een toegepast zakelijk project te voltooien dat een echte Hospitality Management-uitdaging aangaat, waarbij de strategische, financiële en operationele aspecten worden behandeld.
Belangrijkste feiten
- Diploma
Master of Business Administration (MBA) in de horeca - Looptijd
24 maanden - Wekelijkse studietijd
15 uur - Plaats
80% online, 20% ter plaatse - Inclusief
Netwerkmogelijkheden in de branche - Startdata
Maart en augustus van elk jaar
leerplan
Bedrijfsstrategie en branchetrends
De online modules van dit programma, gegeven door experts uit de branche, geven u een solide basis van zakelijke kennis over essentiële onderwerpen voor branchemanagers, zoals Hospitality Finance, Revenue Management, Hotel Development en Performance Management, die u direct op het werk kunt toepassen.
Gastvrijheid Best Practice & Netwerken
De intensieve, on-site modules vinden plaats op EHL Campus Lausanne, een toonaangevende hospitality business school-omgeving met meerdere eersteklas F&B-outlets, demonstratielabs en een met een Michelin-ster bekroond studentenopleidingsrestaurant, zodat je de stroming kunt observeren en bestuderen best practices binnen de horeca- en dienstverlenende sectoren. Ondergedompeld in deze setting, neem je deel aan netwerkmogelijkheden om je connecties te ontwikkelen en inzichten te delen met faculteitsleden, marktleiders en collega's.
Toepassing in de echte wereld
Voor je laatste Capstone-project krijg je de kans om de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan toe te passen om een echte zakelijke uitdaging binnen de horeca aan te pakken. Door gebruik te maken van uw theoretische expertise, onderzoeksvaardigheden en zakelijk inzicht, ontwikkelt u een oplossing die alle aspecten van het probleem aanpakt, inclusief strategische, financiële en operationele overwegingen.