Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Invoering

Het European Institute of Management heeft een adaptief leersysteem voor ogen dat perfect gebruik maakt van de technologische vooruitgang van de 21e eeuwst en toegang biedt tot flexibele, door de overheid geaccrediteerde kwaliteitsprogramma's voor drukbezette en locatiegebonden professionals.

Wij zijn een leer- en onderzoeksgemeenschap die bestaat uit professionals en academici die essentiële kennis en relevante vaardigheden willen overbrengen aan professionals over de hele wereld, met als doel de individuele kansen op succes te vergroten en korte- en langetermijnoplossingen te vinden voor hun organisaties. Het behalen van onze door de overheid geaccrediteerde graden, diploma's, certificaten en onderscheidingen vergroot ook ons concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

Door middel van op maat gemaakte programma's voor hoger onderwijs leren studenten hun vaardigheden te ontwikkelen en hun competenties aan te passen aan de steeds veranderende behoeften en verwachtingen in het moderne bedrijfs- en zakenlandschap.

We richten ons op het verbeteren van competenties die academische en methodologische vaardigheden omvatten, evenals sociale en persoonlijke ontwikkeling om het concurrentievermogen op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt te vergroten.

Met de door de overheid geaccrediteerde programma's van EIM kunnen professionals een MBA-diploma behalen, doctor in de filosofie worden of doctor in de bedrijfskunde worden via face-to-face online onderwijs van een internationaal faculteitsteam van professoren en coaches met meer dan 10 jaar professionele ervaring. We passen gepersonaliseerde, leerlinggerichte en zeer interactieve didactische methoden toe en integreren online leertechnologieën en -technieken om de leerervaringen van de leerlingen voortdurend te verbeteren. Wij maken het verdienen van een Ph.D., DBA of andere diploma's veel gemakkelijker en haalbaarder voor de meeste werkende professionals.

Visie

Toegang bieden tot flexibele, door de overheid geaccrediteerde kwaliteitsprogramma's voor hoger onderwijs via online leerplatforms en technologieverbeterende leermethoden

Wat is onze leeraanpak?

EIM biedt een 100% online leeromgeving en past een zeer interactieve leermethode toe die gebaseerd is op de Oxbridge tutorial leermethode.

EIM Erkenningen

De Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) verleent een licentie aan EIM en dat geldt ook voor al haar programma's. Malta maakt deel uit van de European Higher Education Area (EHEA) en het Transnational Qualifications Framework (Commonwealth).

EIM Lidmaatschap

Als 's werelds grootste alliantie voor bedrijfsopleidingen verbindt AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business - opleiders, studenten en bedrijven om een gemeenschappelijk doel te bereiken: het creëren van de volgende generatie van grote leiders. Synoniem met de hoogste normen van uitmuntendheid sinds 1916, biedt AACSB kwaliteitsborging, informatie over bedrijfsopleidingen en professionele ontwikkelingsdiensten aan meer dan 1.500 lidorganisaties en meer dan 785 geaccrediteerde business schools wereldwijd.

.

Locaties

  • Valletta

    Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

    Vragen