Keystone logo
© Carrianna Field
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Invoering

ICEX-CECO: Wat de internationale training

Het Centrum voor Economische en Commerciële Studies, momenteel ICEX Spanje export en investeringen, EPE, MP, werd opgericht als een business school in 1976 als hulpmiddel voor de Spaanse economische en commerciële administratie en in haar lange geschiedenis heeft had onder zijn vaste klanten, als een stichting van openbaar nut, diverse ministeries, zoals industrie, energie en toerisme en de economie en concurrentievermogen en andere instanties, zoals de Raad van de Kamers van Koophandel en ICEX.

Sinds januari 2015 ICEX Spanje export en Investment EPE, MP geïntegreerde activiteit van het Centrum voor Economische en Commerciële Studies als de nieuwe Training Division (Die omvat zowel de activiteit van ICEX-CECO als Unity Fellowship ICEX), waardoor de vorming van menselijk kapitaal voor de internationalisering van de Spaanse economie te bevorderen en het bevorderen van de opleiding van het openbaar bestuur, managers en managers bedrijven, ondernemersverenigingen en andere openbare of particuliere entiteiten, evenals jongeren die streven naar de ontwikkeling in de toekomst een beroep in verband met de internationale economie.
Andere instellingen, zoals de Spaanse Agentschap voor Internationale Samenwerking, Ministerie van Buitenlandse Zaken, universiteiten, brancheorganisaties, verenigingen van exporteurs, consultants etc ... ze zijn in nauw contact met ICEX-CECO, gekoppeld aan samenwerkingsovereenkomsten voor de ontwikkeling van activiteiten en programma's wederzijds voordelige .

Sinds het begin gevormd meer dan 20.000 studenten en gaat vandaag verder smeden professionele leiders in economisch en commercieel beheer van de publieke sector en bedrijven. Alleen in het afgelopen jaar heeft het centrum meer dan 9.000 uur opleiding gegeven aan meer dan 2.000 studenten.

Gedurende deze jaren, zijn onze studenten internationalisering programma geïntegreerd als managers in de meest actieve Spaanse bedrijven internationaal. Ze hebben ook doorgegeven via onze klaslokalen buitenlandse studenten, uit meer dan 70 landenVoornamelijk in de ontwikkeling of nieuw toetreden tot de mondiale economie, de Spaanse geïnteresseerd in het delen van de ervaring van de internationalisering.

Rigor en Innovatie

De ICEX-CECO programma's worden gekenmerkt door hun academische disciplineVoor zijn innovatieve en cutting-edge inhoud, altijd aangepast nieuwe opleiding eisen in een dynamische en veranderende omgeving, alsmede de uitvoering van een buitengewoon praktisch en participatieve methodologie, door het analyseren van actuele case studies en ontwikkeling door studenten in de grotere programma's, projecten internationalisering van bedrijven.

Het doel van het ICEX-CECO is niet zomaar overdragen van kennis, maar om studenten te helpen ontwikkelen van hun eigen mogelijkheden.

Daartoe is zijn lesmethode gebaseerd op een efficiënte combinatie van theorie en praktijk die studenten helpt bij het nemen van beslissingen in hun professionele leven. Het leerproces omvat actieve deelname van studenten, het leren van de technieken, vaardigheden en strategieën die later zal toepassen in hun toekomstige posities.

Center programma's worden voortdurend uitgebreid op diverse terreinen en met name over kwesties in verband met het bedrijfsleven internationalisering en internationale economie.

Daarom is het ook uitbreiding van het toepassingsgebied van het aanbod, op zoek naar de aanpak van de programma's op de specifieke behoeften van bedrijven en instellingen, het moet worden in detail geanalyseerd om effectieve en bewezen opleidingsactiviteiten bieden door middel van een rigoureus controlesysteem kwaliteit.

Hooggekwalificeerde leraren

Ongetwijfeld een van de belangrijkste activa van de stichting is de faculteit, die veel van de beste managers en professionals met in opleidingen en oefeningen zowel het bedrijfsleven en de economische en commerciële Administration omvat.

ICEX-CECO heeft bestuurders voor elk van haar programma's, en bijna 200 leraren toegewezen aan de verschillende cursussen en seminars, allemaal van de hoogste onderwijsbevoegdheid. Ze zijn hoogleraren, ingenieurs, managers en corporate banking, hooggeplaatste ambtenaren van de State Administration, psychologen, juristen, economen, rechters, belastingadviseurs, consultants en experts op het gebied van marketing en internationale financiën, etc.

De faculteit sluit zich aan zijn professionele waarde erkend bewezen ervaring met lesgeven aan het Centrum en andere academische fora.

ICEX-CECO, online

ICEX-CECO heeft een moderne Virtual Campus gebruikt als basis voor het onderwijzen in de online en blended cursussen en als ondersteuning voor klassikale cursussen.

De on-line metotolodía van ICEX-CECO is gebaseerd op een zeer dicht bij de student les modelHet toestaan ​​van continue interactie tussen de docent en elke leerling en leerlingen bij elkaar, het verbeteren van het leren gezamenlijk en faciliteren van kennis wordt opgebouwd niet alleen van de theoretische kennis, maar de interactie tussen studenten en de docent expert.

E-learning platform gebruikt door ICEX-CECO en ondersteunt het onderwijs online is de meest wereldwijd gebruikt: Moodle. Met meer dan 2,5 miljoen banen en 30 miljoen gebruikers gebruikt wordt in vele universiteiten, business schools en bedrijven dagelijks en met een hoge mate van tevredenheid.

Locaties

  • Madrid

    Avda. Cardenal Herrera Oria 378, Edificio A Acceso por Puerta de Alumnos, 28035, Madrid

Vragen