Keystone logo
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Invoering

De Oostelijke Middellandse Zee Universiteit is de grootste universiteit op het eiland Cyprus. De universiteit heeft zijn wortels in het Hoger Instituut voor Technologisch, een beroepsopleiding college in 1979 opgericht. EMU werd opgericht in 1986 en in hetzelfde jaar de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen opende haar deuren voor studenten die zich inschrijven in de twee bacheloropleidingen Bedrijfskunde en Economie. In 25 jaar, hebben onze studentenaantallen gegroeid van 40 tot meer dan 2000 met 16 Undergraduate, 6 Masters en 4 Doctoral programma's rechtstreeks door onze faculteit of door de School of Applied Disciplines afdeling van de faculteit aangeboden. Onze studenten zijn ongeveer 10% lokaal, 45% uit het Midden-Oosten, Afrika, Centraal-Azië en de Balkan en nog eens 45% uit Turkije. We maken gebruik van 45 full-time docenten, 14 part time docenten en 22 Research Assistants.

De Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen is de toonaangevende academisch centrum in de sociale wetenschappen in Noord-Cyprus. We zijn trots op de hoge academische normen die wij handhaven, terwijl het behoud van een student-vriendelijke omgeving. Onze afgestudeerden meestal hun loopbaan in gerenommeerde bedrijven, terwijl sommige overgaan tot academische studies verder. Faculteit leden zijn goed gekwalificeerd met een doctorale graad van gerenommeerde universiteiten. Ze blijven in hun huidige onderwijs gebieden door middel van onderzoek en publicaties in top wetenschappelijke tijdschriften. Onze faculteit leden zijn regelmatig geraadpleegd in de media en door de publieke en private organisaties als autoriteiten in hun vakgebied. We lopen ook diverse samenwerkingsprojecten met de Kamers van Koophandel en Industrie en andere belanghebbenden.

In aanvulling op ons lidmaatschap van AACSB International, onze faculteit is ook lid van de European Foundation for Management Development (EFMD), en van het European Consortium for Political Research (ECPR). We zijn genoemd als een van de beste 1000 business schools in de wereld door Eduniversal, een educatieve adviesbureau gevestigd in Frankrijk. De Webometrics Ranking geproduceerd door de Cybermetrics Lab, een eenheid van de Spaanse National Research Council (CSIC), is het belangrijkste openbare onderzoeksinstelling in Spanje heeft aangekondigd dat onze faculteit gelederen 3 onder Turkse business schools, 14 tussen scholen in het Midden-Oosten, 155 onder scholen in Azië en 329 tussen scholen in Europa.

Gevestigd in de havenstad Gazimagusa, in de buurt van een aantal adembenemende natuurlijke en historische bezienswaardigheden, de EMU reikt uit naar de internationale gemeenschap door middel van internationale conferenties en onderzoekscentra. We hebben onlangs organiseerde een aantal zeer succesvolle internationale conferenties in Ondernemerschap, Banking and Finance en Economie die grote aantallen deelnemers trok van verschillende universiteiten over de hele wereld. We hebben ook een overeenkomst getekend met de Warwick Manufacturing Group van de Warwick University biedt de Master of Engineering Management en de Master of Supply Chain Management op onze campus in samenwerking met ons.

Onze cursussen worden ondersteund door een online cursus Management System die zeer grote schaal wordt gebruikt door docenten en studenten en verwerkt meer dan 7000 uploads en downloads per dag. We zijn toegetreden tot het SAP University Alliance programma en we zijn van plan om de verschillende modules van de software te integreren in ons curriculum.

Faculteit Missie

De Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen is vooral toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs voor studenten in de oostelijke Middellandse Zee en in de aangrenzende regio's met de nadruk op onderzoek naar de problemen in deze regio's, aangevuld met dienst aan de gemeenschap.

Locaties

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

    Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics Northern Cyprus via Mersin 10, Turkey, , Turkish Republic of Northern Cyprus

    Vragen