Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master in levenslange training in Executive MBA [EMBA]
ESIC Business & Marketing School

Master in levenslange training in Executive MBA [EMBA]

18 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

Apr 2025

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Vertrouw op uw talent en ontwikkel uw doel met onze executive MBA

De EMBA is een programma gericht op het bevorderen van jouw ontwikkeling als manager. Met een alomvattende en studentgerichte aanpak zal het je helpen om professioneel en persoonlijk te evolueren, waardoor je wat je op vrijdag leert in de klas en op maandag op het werk kunt toepassen, zonder de positieve impact op de samenleving uit het oog te verliezen.

Door de inhoud van het programma kunt u een strategische visie op het bedrijf verwerven en managementvaardigheden ontwikkelen om op een ethische en verantwoordelijke manier leiding te geven, te onderhandelen en complexe beslissingen te nemen.

Zodra u het programma heeft afgerond, kunt u de titel Executive Master of Lifelong Training in Business Administration and Management (EMBA) behalen, uitgegeven door ESIC University.

¿Por qué estudiar un EMBA?

Met de Executive Master Business Administration kunt u de vaardigheden en capaciteiten verwerven waarmee u vooruitgang kunt boeken in uw professionele carrière.

Estrategia

Je kunt verschillende bedrijfsstrategieën en actieplannen formuleren en leiden om winstgevende en duurzame concurrentievoordelen te genereren.

Valor

Je ontwikkelt een holistische visie op het bedrijf en zijn waardecreatieprocessen. Je lost complexe situaties op creatieve wijze op in elk bedrijf in sterk geïnternationaliseerde en disruptieve omgevingen.

Pensamiento crítico

Je ontwikkelt kritisch denken op basis van permanente rusteloosheid, intellectuele nieuwsgierigheid, gevoeligheid voor de omgeving en een samenwerkingshouding. Je zult in staat zijn beslissingen te nemen en ethisch te handelen, waarbij je hoge normen van respect voor menselijke waarden, culturele diversiteit en duurzaamheid toepast.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Ideale studenten

Accreditaties

Over de school

Vragen