Keystone logo
© Carrianna Field
ESIE

ESIE

ESIE

Invoering

ESIE is opgericht als de business school van de gerenommeerde CES Cardenal Cisneros, opgericht met als doel het onderwijsmodel opnieuw uit te vinden met een flexibele en innovatieve methodologie, waardoor het nog toegankelijker wordt in termen van middelen en tijd.

Wij vinden uw professionele toekomst opnieuw uit

We geven een 180º wending aan uw professionele carrière, waarbij al uw vaardigheden en capaciteiten worden verbeterd, zodat u in realtime de beste beslissingen kunt nemen en resultaten kunt evalueren op het gebied van HR, Finance, Marketing en Technological Operations.

Exponentiële kennis

Bij ESIE mensen in de volgende leiders van de zakelijke toekomst en helpen we hun vaardigheden en capaciteiten te verbeteren dankzij onze geweldige faculteit, 100% praktische lessen, onze innovatieve virtuele campus, uitstekende carrièreservices en onze intense meeslepende sessies op onze campussen. Madrid.

Bij ESIE geloven we dat de beste manier om te leren is door middel van emoties en we onderwerpen je aan business cases waarin je beslissingen moet nemen. Elke leerervaring is gekoppeld aan een emotie.

Elk onderwerp bestaat uit 10 sessies van 90 minuten, waarin de theorie wordt uitgelegd aan de hand van verschillende reële business cases en geanalyseerd met behulp van de Case Methode.

Om het meeste uit de lessen te halen, moeten studenten de casussen vooraf zelf voorbereiden.

Persoonlijk-professionele bemiddeling

We passen ons perfect aan de persoonlijke en professionele behoeften van de student aan. De cursus, die 1 jaar duurt, heeft in totaal 3 oproepen voor toegang, dankzij een online methodologie, gemengd en met live lessen, waardoor onze training het meest betaalbare onderwijs biedt.

Postdoctorale opleiding van hoge kwaliteit

We hebben een gespecialiseerde MBA die je een actief onderwerp maakt in verschillende praktische scenario's, waar je leert je team te leiden en te motiveren, de omzet van het bedrijf te vergroten, nieuwe producten te lanceren, nieuwe divisies te sluiten en te openen, nieuwe markten te betreden, met verschillende culturen te werken en optimaliseer de productieve activiteiten van het bedrijf, naast vele andere situaties die u een echte bedrijfsleider zullen maken.

Eerste niveau dubbele graad

Onze business school is verbonden aan de CES Cardenal Cisneros in Madrid, dus je ontvangt een dubbele graad na de oplevering van het Master's Final Project.

Locaties

  • Madrid

    Calle del General Díaz Porlier, 58, 28006, Madrid

Vragen