Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA in Digital Business
EU Business School Switzerland

MBA in Digital Business

Geneva, Zwitserland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39.750 / per year

Op de campus

Invoering

Het succes van een bedrijf vandaag de dag hangt af van zijn online aanwezigheid. Dienovereenkomstig is digitaal zakendoen een van de snelstgroeiende en meest gevraagde moderne industrieën. Het digitale bedrijfsprogramma bereidt je voor om te gedijen in een online zakelijke context, waarbij een breed scala aan onderwerpen wordt onderzocht, van online architectuur tot bruikbaarheid, terwijl het veel van de relevante problemen behandelt waarmee managers worden geconfronteerd in internetgebaseerde omgevingen. Studenten zullen goed toegerust zijn om hun eigen online bedrijf te starten, zich bij een bestaand bedrijf aan te sluiten of nieuwe manieren te bedenken om online zaken te doen.

Leren van leiders

Evenementen die EU-studenten kennis laten maken met wereldwijd succesvolle leiders zijn een fundamenteel aspect van onze aanpak om bedrijfsonderwijs te bieden dat uw carrière een vliegende start zal geven.

Kris Naudts, CEO van Culture Trip, en Stijn Christiaens, medeoprichter van Collibra, spraken met EU-studenten over hun traject om wereldwijd succesvolle digitale bedrijven op te bouwen, wendbaar te zijn en de grenzen van bestaande bedrijfsmodellen te verleggen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen