We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Invoering

European Institute of Applied Science and Management, ops (EIASM, voorheen CBU) behoort tot de moderne particuliere onderwijsinstellingen in Tsjechië die professionele graden aanbieden. Sinds de oprichting in 2011 trekt het een gestage toestroom van nieuwe studenten aan en getuigt het van zijn reputatie als een eersteklas onderwijsinstelling. Het is geaccrediteerd als een Premier Institution door een erkend accreditatiebureau ASIC UK en is gevestigd in het centrum van Praag. EIASM is lid geworden van CPD (Certified Professional Development) en ICA (International Compliance Association).

EIASM biedt professionele BBA-, MBA- en DBA-programma's in het Engels, terwijl MBA- en DBA-programma's ook in het Tsjechisch zijn. Daarnaast biedt EIASM ook op maat gemaakte onderzoeksstages van korte duur in verschillende specialisaties als geavanceerde cursussen om flexibele, professionele ontwikkeling mogelijk te maken.

We bieden eersteklas online ondersteuning. Studiemateriaal en gerelateerde informatie zijn beschikbaar voor studenten in het NEO E-Learning System, dat op grote schaal wordt gebruikt door honderden scholen en universiteiten over de hele wereld.

Studieprogramma's

EIASM brengt jarenlange ervaring met zich mee, aangezien we gekwalificeerde professionals en ervaren managers in dienst hebben. Het personeel van EIASM heeft verschillende achtergronden met een rijke academische en niet-academische ervaring, waardoor we een goede mix hebben van analytische vaardigheden en praktijkervaring. Lees meer over onze docenten op www.eiasm.cz . Daarnaast vindt u een verantwoordelijke, betrouwbare en ondersteunende staf van de faculteitsdirectie.

Samenwerking

EIASM heeft een goed gevestigd academisch netwerk op basis van samenwerkings- en uitwisselingsovereenkomsten voor studenten met meer dan 50+ universiteiten over de hele wereld. EIASM is lid van QISAN.

Onderzoek

Docenten publiceren in door Elsevier (Scopus) en Clarivate Analytics (Web of Science) beoordeelde tijdschriften op vele gebieden en specialisaties (bijv. economie, techniek, natuurwetenschappen, enz.). Daarnaast organiseren we sinds 2013 jaarlijks een internationale conferentie, die wordt geïndexeerd in de Web of Science Core-database en andere indexeringsdiensten. We ondersteunen open access en gebruiken Open Journal System.

ASIC-accreditatie

EIASM is door ASIC geaccrediteerd als een vooraanstaande instelling. ASIC-accreditatie is een onderwijsstandaard die:

 • Goedgekeurd door Ofsted, de Council of Higher Accreditation in het Verenigd Koninkrijk
 • Erkend door het Home Office van de Britse regering
 • Lid van BQF (British Quality Foundation)
 • Een dochteronderneming van ENQA (European Network for Quality Assurance)
 • Lid van NARIC (Nationale Informatiecentra Academische Erkenning)
 • ASIC werd beoordeeld en voldeed aan de vereisten van ISO9001:2015, een certificering voor de volgende scope "Accreditatie voor onderwijsinstellingen in het VK en wereldwijd".

Wij zijn lid geworden van QISAN (Quality International Study Abroad Network). Momenteel bieden we nieuwe bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's aan.

Alumni-normen

We ondersteunen kritische benadering en analytisch denken bij studenten binnen een interdisciplinaire en innovatieve omgeving waar de enige constante een permanente verandering is. Daarom is ons doel om alumni te hebben met een globale, interculturele complexe kijk die snel informatie kunnen verzamelen en analyseren en veranderingen in het persoonlijke en werkgerelateerde leven kunnen initiëren, implementeren en beheren. Typische alumni zijn waardevolle teamspelers met leiderschapskwaliteiten.

Onze missie

Door de prestaties van haar studenten en faculteitsleden ziet de EIASM een toewijding aan voortdurende verbetering en excellentie.

De EIASM voorziet in een sterkere identiteit die wordt versterkt door lokale, nationale en internationale verbanden, die ten goede komen aan studenten, docenten en de grotere gemeenschap van het instituut.

Locaties

 • Prague

  Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

  Vragen