Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Invoering

Over ESDST:

European School of Data Science & Technology (ESDST) is gespecialiseerd in het aanbieden van onderwijs op technisch gebied zoals data science, kunstmatige intelligentie, machine learning, robotica, cybersecurity, cloud computing, etc.Bij ons leer je niet alleen, maar behaal je ook erkende certificeringen en graden, en boost je CV door een portfolio op te bouwen met onze projectgebaseerde hybride leermethodologie!

201353_Technology-3.png

ESDST-partners bieden graden aan die zijn geaccrediteerd door RNCP, het Franse Ministerie van Arbeid, Frankrijk. Bovendien is European School of Data Sciences & Technology (ESDST) een Zwitserse EduQua-gecertificeerde instelling met het certificeringsnummer CH23/00000103. De EduQua-certificering is een bewijs van de kwaliteit van het onderwijs dat door ESDST wordt aangeboden. Bovendien voorzien onze cursussen studenten van diepgaande kennis, waardoor ze branchecertificeringen van AWS, Microsoft, Databricks, Google en meer kunnen behalen. Elk van onze masterprogramma's biedt de mogelijkheid om een door het Franse Ministerie van Arbeid erkend diploma en vier Zwitserse Eduqua-gecertificeerde certificaten en een referentiebrief van uw branchementor te behalen.

Op basis van de meer dan 15 jaar ervaring van onze groep in het volwassenenonderwijs met meer dan 5400 alumni uit meer dan 80 landen, hebben we een hybride lesmethodologie verfijnd die exclusief is ontworpen voor volwassen studenten. We hebben zorgvuldig een drieledige benadering van cursusontwerp ontwikkeld, waarbij de samenwerking tussen professionals uit de industrie en academische professoren betrokken is bij het vormgeven van de cursusinhoud en de levering ervan via onze geavanceerde e-campus. Bovendien koppelen we elke leerling aan een toegewijde Student Success Manager om consistente communicatie te bevorderen. Onze live bootcamps en mentorschap stellen leerlingen in staat om te communiceren met professionals uit de industrie om de uitvoering van de concepten te leren.

Deze bovengenoemde dynamische synergie garandeert dat onze cursussen een harmonieuze mix van academische nauwkeurigheid en praktijkgericht, praktisch onderwijs bereiken. Onze andragogie stelt u in staat om op uw gemak te leren, 24x7, terwijl u profiteert van mentorschap door zowel academische als industriële professionals.

201354_Technology-2.png

We geven prioriteit aan projectgebaseerd leren, waardoor u conceptuele kaders kunt toepassen om problemen uit de echte wereld op te lossen. Elke cursus wordt beoordeeld via projecten, met als hoogtepunt een aanzienlijk Capstone Consulting Project. Met deze aanpak kunt u een uitgebreid portfolio of CV ontwikkelen, met minimaal 13+ projecten na voltooiing van het programma. Stel je de impact voor van een CV verrijkt met een breed scala aan projecten.

Ben jij klaar om jouw reis als Data Expert te transformeren?

Neem vandaag nog contact met ons op om de opwindende mogelijkheden die u te wachten staan te verkennen!

Waarom ESDST een uitstekende keuze voor u is!

Ontgrendel uw potentieel met ESDST - uw pad naar kwaliteitsonderwijs!

European School of Data Science and Technology (ESDST) biedt de mogelijkheid voor persoonlijk onderwijs van de beste kwaliteit in de modus die u verkiest. Wij bieden onderwijs aan in 2 modellen: online en op de campus. Voor werkende professionals die geen sabbatical kunnen nemen, kunnen ze hun opleiding online volgen.

Degenen die de voorkeur geven aan een klaslokaalomgeving kunnen ervoor kiezen om te studeren op onze ultramoderne campus in Frankrijk, uitgerust met geavanceerde computerlokalen, taalfaciliteiten en uitstekende sportvoorzieningen om een gunstige leeromgeving te bevorderen.

Ons Didactisch Model:

We zijn pionier op het gebied van online onderwijs dankzij het 15-jarig bestaan van onze groep in volwasseneneducatie. Wij geloven in competentieverbetering die mogelijk is door actieve leerstrategieën waarbij leerlingen betrokken worden bij het leerproces. Om dit te bereiken hebben we een drieledige benadering van cursusontwerp en academisch aanbod aangepast, die kan worden gepersonaliseerd en 24x7 beschikbaar is. Ons curriculum is ontworpen door professionals uit de industrie en onderwijsexperts samen om praktische cursusinhoud en academische nauwkeurigheid te garanderen. Alle studenten personaliseren hun studie via onze e-campus. Om een tijdige reactie te garanderen, wordt aan elke leerling een studentsuccesmanager toegewezen. Wij organiseren regelmatig gastsessies en Live Bootcamps, allemaal opgenomen voor uw gemak.

Diepgaand leerplan

Als toegewijde technische school streven we ernaar diepgaand onderwijs en onderzoek op technisch gebied te bieden. Ons curriculum is ontworpen om u voor te bereiden op succes in de branche, of u nu op zoek bent naar een carrièreverandering of vooruitgang wilt boeken binnen uw organisatie. Ons curriculum is doorgelicht door professionals uit de industrie, zodat het aansluit bij de huidige eisen van de arbeidsmarkt.

We zijn er trots op dat ons leerplan is doorgelicht door professionals uit de industrie om het onderwijs aan te bieden dat nodig is om aan de slag te gaan.

Programma's om topmanagers en professionals uit de industrie voor te bereiden!

We bieden een scala aan programma's die aansluiten bij de behoeften van alle achtergronden van de leerlingen. Typische doelgroepen voor onze programma’s zijn als volgt:

201358_Technology-5.png
 • Managementleiders: Iedereen met een managementachtergrond of bereid om een topmanager te worden die bereid is te leren datagestuurde beslissingen te nemen, kan de volgende programma's overwegen, in deze programma's leer je (Management + Data-tools en de toepassingen ervan)
  • MBA Business Analytics
  • MBA Big Data-management
  • MBA Datawetenschap, AI & ML
 • Managers die bereid zijn te leren diepgaand onderzoek te doen op hun vakgebied kunnen de volgende programma's overwegen, in deze programma's leer je (Management + Management Specialisaties + Datatools en de toepassingen daarvan), bijvoorbeeld het opstellen van mooie dashboards, beslissingsaanbevelingen met behulp van data, enz)
 • MBA Bedrijfsanalyse en intelligentie (financiële analyse)
 • MBA Bedrijfsanalyse en intelligentie (Human Resource Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Sportanalyse)
 • MBA Bedrijfsanalyse en intelligentie (marketinganalyse)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Zorganalyse)
 • Tech-experts die willen werken in technologie-, data- en kunstmatige intelligentie-rollen, en iedereen met een managementachtergrond die al een diepgaande technologietoepassing wil leren, worden aangemoedigd om de volgende programma's te overwegen:
 • MSc Big Data & Business Analytics
 • MSc Data Science, Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie
 • MSc Kunstmatige Intelligentie voor Robotica

Bent u zich ervan bewust dat de managers die op technologie gebaseerde beslissingen kunnen nemen gemiddeld hoger worden betaald? Volgens het recente onderzoek, verzameld uit verschillende bronnen, bedraagt het gemiddelde salaris van Data Analytics Lead meer dan US$ 400.000.

Wist u dat managers die in staat zijn om op technologie gebaseerde beslissingen te nemen gemiddeld hogere salarissen eisen? Data Analytics Leads verdienen bijvoorbeeld een gemiddeld salaris van meer dan $400.000, zo blijkt uit recente onderzoeken.

Klaar om op te vallen en vooruitgang te boeken in je carrière?

Kom bij ESDST, uw vertrouwde instelling die u in staat stelt te schitteren in het steeds groter wordende technologielandschap!

Getuigenissen van studenten

Campusfuncties

European School of Data Science & Technology (ESDST) heeft 2 campussen: Online Campus en France Campus.

Met Online Campus kun je 24/7 studeren, je studie personaliseren en in je eigen tempo leren. Uit onderzoek blijkt dat iemand slechts 30-40% van het lesgeven tijdens de les onthoudt. Met onze online campus kunt u echter de opnames van de professor pauzeren, opnieuw beluisteren, opnieuw leren en keer op keer oefenen om uw leerproces te accentueren.

Onze Franse campus bevindt zich in Châteauroux, gelegen in het hart van Frankrijk, heeft een levendige gemeenschap van 60.000 inwoners en is gunstig gelegen op slechts een mooie treinrit van 2 uur van Parijs. Deze strategische locatie opent een wereld van mogelijkheden om gerenommeerde bestemmingen in Frankrijk te verkennen en zich op een veilige locatie te bevinden.

De onderwijsfaciliteiten zijn uitzonderlijk: volledig uitgeruste klaslokalen, een talenlaboratorium dat uniek is in Europa, computerlokalen, ziekenboeg, enz. De infrastructuur is eenvoudigweg uniek: een restaurant met keuken en de mogelijkheid voor studenten om maandelijks een volledige maaltijdservice af te nemen (3 x dag), een professioneel voetbalveld dat wordt gebruikt door het stadsteam, tennis-, badminton-, volleybal- en basketbalvelden, pingpongtafels, een bar met een pooltafel en een groot tv-scherm, allemaal toegankelijk voor studenten en gelegen op het campusterrein. De studio's zullen worden gebruikt om 200 atleten te huisvesten tijdens de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, en zijn van een zeer hoge standaard (schoonmaak, handdoeken en lakens inbegrepen). Er wordt gratis openbaar vervoer per bus aangeboden voor studenten van en naar het stadscentrum en winkelgebieden, en er is ook een fietsroute met fietsverhuur beschikbaar.

  toelatingen

  Raadpleeg onze website voor gedetailleerde toelatingseisen.

  Mocht u iemand willen spreken, kijk dan of u aanwezig kunt zijn op ons eerstvolgende Open Huis. We houden ons open huis samen met onze partnerschool Rushford Business School, die managementonderwijs aanbiedt.

  Klik hier om u aan te melden voor het Open Huis:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Als je niet kunt wachten op het volgende open huis, stuur dan een e-mail naar [email protected]

  Beurzen en financiering

  De European School of Data Science & Technology (ESDST) nodigt aanmeldingen van over de hele wereld uit. Om leerlingen van wie de munteenheid van het land niet zo sterk is te helpen, om academische presteerders en onderzoekers te motiveren, etc. bieden we op verschillende tijdstippen verschillende beurzen aan.

  Wij zijn een particuliere businessschool en daarom moeten we de kosten in rekening brengen, maar in het verleden hebben studenten uit de lagere inkomenslanden tot 40% studiebeurzen kunnen krijgen.

  Dien de beursaanvraag samen met een niet-bindende gratis aanvraag in. Ons toelatingsteam kan de aangeboden beurs beoordelen en terugdraaien.

  Locaties

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Vragen