Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Invoering

ESDST is de dataschool van Rushford Business School, geaccrediteerd door het James Lind Institute. De school biedt hogere opleidingen in Data Science and Technology aan, waarvan de graad wordt uitgereikt door Rushford Business School.

Onze docenten en mentoren zijn datawetenschappers en werken in gereputeerde posities in de industrie. We geven les met behulp van toegepaste methodologie met echte dataset en de opleiding wordt afgesloten met een adviserend sluitstukproject. Dit wordt gedaan met als doel onze studenten op te leiden tot topmanagers en datawetenschappers van wereldklasse.

Onze flexibele academische levering stelt studenten in staat om onze programma's te kiezen op basis van hun tijdsbesteding. Onze 100% online programma's zijn zeer geschikt voor studenten van over de hele wereld. Onze programma's zijn ontworpen om online gelijkwaardigheid te bieden aan een regulier universitair programma door gebruik te maken van technologie van wereldklasse, internationale experts op het gebied van datawetenschap en onderwijs van de beste kwaliteit.

ESDST heeft tot doel technisch onderwijs en onderzoek op het gebied van datawetenschap, bedrijfsanalyse en geavanceerde technologieën te bevorderen. De programma's bij ESDST bieden een onderscheidend voordeel voor de management- en technische studenten door hen in staat te stellen gegevens en technologie te gebruiken om echte problemen efficiënt en effectief op te lossen. Gegevens en technologie zijn een integraal onderdeel van iemands leven geworden, daarom is waardering van deze twee absoluut noodzakelijk in alle segmenten van het menselijk leven - of het nu een persoonlijk of professioneel leven is.

De programma's worden zowel online als blended aangeboden. Studenten hebben een optie om de modus te kiezen op basis van hun gemak. Voor alle gemengde onderdelen is er ook een online equivalent, dus in welk deel van de wereld je ook woont, je kunt je programma's selecteren en bij ons studeren.

We herkennen beide; eerdere diploma's en eerdere ervaring opgedaan door de leerlingen op alle niveaus. Het wordt in aanmerking genomen op het moment van toelating, afhankelijk van het type en de duur van het programma.

Waarom ESDST een uitstekende keuze voor u is!

ESDST-voordeel

ESDST richt zich op een op resultaten gebaseerde aanpak, waarbij consistente inspanningen worden geleverd om leerlingen in staat te stellen de leerresultaten te bereiken die u klaar maken voor de industrie. ESDST gelooft echt in duurzame academici die leerlingen voorbereiden op het leven en niet alleen op een instappositie, zoals de meeste business schools doen

Ons MOTTO ligt in RIIL, dat zijn liefhebber in staat stelt om geen middel onbeproefd te laten om zichzelf als professional en als mens te koesteren.

Verantwoordelijke academici

 • Kwaliteitsonderwijs - Als pioniers in kwaliteitsonderwijs handhaven we een studieniveau dat ervoor zorgt dat studenten slagen op het vereiste niveau nadat ze over de vereiste vaardigheden beschikken. Onze partneruniversiteiten zijn al als beste geaccrediteerd voor hun kwaliteitsonderwijs, zoals Swiss EduQua, en hun associaties met internationale accreditatie-instanties.
 • Flexibele academische levering - Ons online en gemengd academisch leveringsmodel met een adequate mix van synchrone en asynchrone invoer stelt u in staat uw leerinitiatieven te plannen. Content is 24x7 beschikbaar via je e-campus.

Informatie Technologie

 • Gegevensgestuurde beslissingen – Gegevens- en informatietechnologie zijn een integraal onderdeel geworden van ieders persoonlijke en professionele leven. ESDST bereidt je voor op het nemen van datagedreven beslissingen, waardoor je aanbevelingen opvallen in vergelijking met die van je collega's.
 • MS Excel – Elke ESDST-leerling zal een expert zijn in MS Excel, een van de gratis hulpmiddelen om uw werkproductiviteit te verbeteren.
 • Codering en tools – Afhankelijk van welk programma je kiest, leer je coderen in R of Python, en andere verschillende tools om bijvoorbeeld je dashboards te maken.

Industriele integratie

 • Mentorschap - Elke ESDST-leerling krijgt een branchementor toegewezen, met wie u uw persoonlijke carrièrepad kunt plannen.
 • Plaatsingsdiensten - Naast de vaardigheden die vereist zijn voor plaatsing, biedt ESDST u een academische coach die u helpt met uw CV, LinkedIn-profiel en het opbouwen van sollicitatievaardigheden. Daarnaast biedt onze branchecel een platform om de zichtbaarheid van uw profiel bij de branche te verbeteren. Met vaardigheden en mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken zijn we er zeker van dat je plaatsbaar bent.
 • Branchenetwerkevenementen - Leren van experts uit de industrie is een integraal onderdeel van dit programma. Er worden regelmatig gastsessies georganiseerd waar je de gelegenheid hebt om even los te komen en met de gast te discussiëren. Netwerken zal een belangrijke overweging zijn tijdens gemengde programma's. Zelfs veel modules zullen mede worden gegeven door experts uit de industrie, waardoor u op verschillende platforms kunt leren van experts uit de industrie, en ja, niet te vergeten de eerder genoemde mentoring.
 • Capstone-project raadplegen - Hoe zit het met het werken aan een echt zakelijk probleem, het ophalen van gegevens en het aanbevelen van oplossingen aan het bedrijf als bedrijfsadviseur? Bestaande, klopt. Dit is een uitgelicht onderdeel van de opleidingen. In tegenstelling tot elke andere business school, die je alleen de mogelijkheid biedt voor een masterscriptie, biedt ESDST je de mogelijkheid om samen te werken met een bedrijf om hun zakelijke problemen op te lossen.

Levensvaardigheden

 • Cross-culturele omgeving - ESDST is een internationaal instituut waar alle studenten over de hele wereld samen zullen studeren. Stel je voor dat je aan een grensoverschrijdend project werkt, het leren zal enorm zijn. Bedrijven geven miljoenen dollars uit aan interculturele sensibilisering, maar die heb je alleen van je studie.
 • Leiderschapsvaardigheden - Je studieplan ligt in jouw handen. Je werkt terwijl je studeert, dus plan vooruit voor alle componenten van academische levering, evenals je werkfront. Deze organisatorische vaardigheden verbeteren uw vaardigheden op het gebied van planning en zelfmotivatie.
 • Zachte vaardigheden en communicatie – Communicatie zorgt ervoor dat een leider zich onderscheidt van andere professionals. Uw schriftelijke communicatie zal met elke voortgangsmodule beter worden, en uw mondelinge communicatie zal verbeteren met forumdiscussiemogelijkheden.

Locaties

Locaties
 • Geneva, Zwitserland

Vragen