Keystone logo
EU Business School

EU Business School

EU Business School

Invoering

EU Business School

EU Business School (EU), opgericht in 1973, is een internationale, professioneel geaccrediteerde, hooggeplaatste business school met campussen in Barcelona, Genève en München. We bieden kleine, dynamische lessen in het Engels, met het beste van zowel Noord-Amerikaanse als Europese academische curricula. Onze pragmatische benadering van bedrijfseducatie bereidt studenten voor op een carrière in de snel evoluerende en geglobaliseerde zakenwereld van vandaag.

EU biedt basis-, bachelor-, master-, MBA- en doctoraatsprogramma's, zowel op de campus als online, met bedrijfskunde, communicatie, toeristisch management, internationale betrekkingen, sportmanagement, digitaal mediabeheer, internationaal zakendoen, marketing, financiën, ondernemen en menselijk middelenbeheer, onder andere.

Via ons wereldwijde netwerk van academische partners kunnen studenten door de staat erkende graden behalen op EU-campussen bij de University of Roehampton in Londen, de University of Derby in het VK en de Universidad Católica de Murcia (UCAM) in Spanje. Partnerschappen met Pace University in New York, de University of California in Riverside, Fisher College in Boston en Shinawatra University in Bangkok bieden studenten de kans om een tweede kwalificatie te behalen terwijl ze studeren in diverse en verrijkende omgevingen. EU Group-programma's zijn geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) en de International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), erkend door de Council for Higher Education Accreditation (CHEA). We zijn ook in het bezit van International Quality Accreditation (IQA), uitgereikt door de Central and East European Management Development Association (CEEMAN). De EU-groep is ook geaccrediteerd door EduQua, het eerste Zwitserse kwaliteitslabel gericht op voortgezet onderwijs voor volwassenen.

EU-campussen bevinden zich aan de Middellandse Zeekust , tussen de Zwitserse Alpen en in de economische hoofdstad van Duitsland, en bieden studenten de mogelijkheid om in vier verschillende en verrijkende omgevingen te leven. Studenten kunnen overstappen tussen campussen en de diversiteit van Barcelona, Genève en München ontdekken. Dit biedt een geweldig excuus om een taal te leren en een verscheidenheid aan mensen te ontmoeten terwijl je nieuwe zakelijke kansen ervaart. Daarnaast kunnen studenten deelnemen aan uitwisselingen met onze partnerinstellingen in onder andere de VS, China, het VK, Spanje, Thailand, Maleisië, Taiwan, Mexico, Brazilië, Kazachstan, Canada en Rusland.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Barcelona

    EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, 08017 Barcelona, 08021, Barcelona

  • Geneva

    Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

  • Munich

    EU Business School Theresienhöhe 28, 80339, Munich

Vragen