Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Invoering

Over Exeed College

Exeed College, voorzien in 2016, is een prestigieuze onderneming van Westford Education Group die online / parttime academische programma's van topkwaliteit aanbiedt. Exeed College , een aanbieder van onderwijsbeheer van wereldklasse, gevestigd in de VAE, faciliteert doctoraatsprogramma's in bedrijfskunde en onderwijs, gespecialiseerde MBA-programma's, masterprogramma's in het onderwijs en verschillende kwalificatieprogramma's voor leraren via zijn uitgebreide aanwezigheid in de GCC, Afrika, Azië, Zuidoost- en Europese landen. De uitzonderlijke educatieve programma's die worden aangeboden door toonaangevende internationale universiteiten en prijsuitreikingsorganisaties stellen de leerlingen in staat zichzelf opnieuw uit te vinden en uit te blinken in hun vakgebied.

Om diploma's van wereldklasse aan te bieden, heeft Exeed College de juiste snaar geraakt bij vooraanstaande internationale universiteiten die zich inzetten voor het bieden van uitzonderlijke studentenervaring, hoogwaardig onderwijs, baanbrekend onderzoek en uitgebreide samenwerking met vooraanstaande organisaties.

Universidad Católica de Murcia, Spanje, City University, Maleisië, Liverpool John Moores University, de University of South Wales en Plymouth Marjon University in het VK, Acacia University en Carolina University in de VS zijn de belangrijkste universiteiten waarmee Exeed College samenwerkt.

Missie

Onze missie is om wereldwijd gereputeerde en geaccrediteerde masteropleidingen in bedrijfs- en managementdomeinen en kwalificaties voor lerarenopleidingen te leveren om de werkende professionals van de 21e eeuw te voorzien van uitgebreide kennis om te voldoen aan hun academische behoeften en overdraagbare vaardigheden. Een solide platform voor werkende professionals om kennis op te doen, diepgaande inzichten te verwerven en de toepassing van dergelijke lessen op de werkplek onder de knie te krijgen; we dragen bij aan het bouwen van geweldige organisaties, duurzame gemeenschappen en daarmee een vooruitstrevende natie die ethiek en integriteit hooghoudt.

Visie

Exeed College beoogt een van de belangrijkste wereldwijde aanbieders te zijn van erkend en geaccrediteerd hoger onderwijs, executive education en permanente educatie voor werkende professionals en beoefenaars om hen toe te rusten, te verrijken en in staat te stellen experts en leiders te worden in hun praktijkdomeinen.

Locaties

Locaties
  • Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

  • Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online, Saoedi-Arabië

  • Singapore Online, Singapore

  • India Online, India

  • Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

  • Nigeria Online, Nigeria

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  • Malaysia Online, Maleisië

Vragen