Keystone logo
Exeed College MBA in Agile Supply Chain Management - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in Agile Supply Chain Management - UCAM, Spain

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Het eenjarige, volledig geaccrediteerde en internationaal erkende Agile Supply Chain Management-programma is bedoeld voor loopbaangerichte managementprofessionals. Deze cursus is bedoeld om studenten een uitgebreid overzicht en oriëntatie te geven op het gebied van productie en productie, planning, logistiek en inkoop, productiebeheer en supply chain-planning enz.

Agile supply chain management geeft prioriteit aan aanpassingsvermogen. Het is voor degenen die zich snel willen aanpassen aan veranderende situaties. Het agile supply chain management werkt op realtime data om te vergelijken met voorspellingen van de toekomstige vraag. Kortetermijnvoorspellingen helpen om responsief te blijven, maar een belangrijk aspect van flexibele toeleveringsketens is dat bedrijven kunnen reageren op de vraag. Dit is dus de behoefte van het uur.

De studenten die zich inschrijven voor Agile Supply Chain Management zullen de kernmodules volgen over International Human Resource Management, Strategic Change Management, Strategic Management en Leadership, Operations Management, Strategic Supply Chain en Logistics Management en Design en Implementatie van Agile Supply Chain Systems in het eerste deel terwijl in het tweede deel de studenten de module Socio - Economic - Legal Environment en scriptiewerk zullen volgen.

Na afronding van het online programma ontvangen de leerlingen een postdoctoraal diploma in Agile Supply Chain Management van Cambridge International Qualifications, VK en een MBA in Agile Supply Chain Management van Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Over UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, opgericht in 1996, is een van de volledig geaccrediteerde snelstgroeiende universiteiten in de Europese regio. UCAM, gevestigd in Murcia, Spanje, met leercentra in de VAE, Indonesië en Singapore, biedt meer dan 163 cursussen, waaronder bedrijfskunde, gezondheidszorg, informatica, sportmanagement en techniek. De universiteit heeft een strategische samenwerking met meer dan 360 internationale universiteiten, waaronder Stanford University, National University of Singapore en National Technological University. UCAM is ook lid van Erasmus Mundus en Universia. Het UCAM E-MBA-programma behoort tot de top 10 in de regio en de universiteit heeft momenteel meer dan 21000 actieve studenten. UCAM accrediteert en kent toe MBA-programma in algemeen management, MBA in Business Analytics, MBA in Operations en Project Management, MBA in leiderschap op het gebied van gezondheid en veiligheid, MBA in Global Banking and Finance, MBA in Agile Supply Chain Management, MBA in Global Healthcare Management, MBA in Energie en Duurzaamheid, MBA in Accounting en Financiën en MBA in Marketing Management.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen