Keystone logo
Exeed College MBA in bedrijfsanalyse - UCAM, Spanje
Exeed College

MBA in bedrijfsanalyse - UCAM, Spanje

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Business analytics maakt uitgebreid gebruik van statistische analyse, en de toepassingen van business analytics bestrijken alle functionele gebieden. De Executive MBA in Business Analytics bereidt leiders voor die waarde creëren vanuit een gestructureerde en analytische benadering van probleemoplossing in managementsituaties. Bovendien helpt de Executive MBA in Business Analytics professionals bij het overwinnen van uitdagingen bij het nemen van beslissingen bij het analyseren van zowel ruwe gegevens als verwerkte informatie.

De eenjarige online MBA in Business Analytics is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor managementprofessionals die uitkijken naar internationale management- of senior administratieve functies in mondiale organisaties. Na voltooiing van het programma worden de studenten beloond met een postdoctoraal diploma in Business Analytics van Cambridge International Qualifications, VK en een MBA in Business Analytics van de Universidad Católica de Murcia, UCAM.

De studenten die zich inschrijven voor MBA in Business Analytics zullen de kernmodules volgen over International Human Resources, Strategic Change Management, Strategic Management en Leadership en Operations Management en gespecialiseerde modules over Inleiding tot Analytics for Business en Toepassing van Analytics in Business in het eerste deel, terwijl ze in de In het tweede deel volgen de studenten de module Sociaal – Economisch – Juridisch Milieu en een scriptiewerk.

Over UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, opgericht in 1996, is een van de volledig geaccrediteerde snelstgroeiende universiteiten in de Europese regio. UCAM, gevestigd in Murcia, Spanje, met leercentra in de VAE, Indonesië en Singapore, biedt meer dan 163 cursussen aan, waaronder bedrijfskunde, gezondheidszorg, informatica, sportmanagement en techniek. De universiteit heeft een strategisch partnerschap met meer dan 360 internationale universiteiten, waaronder Stanford University, National University of Singapore en National Technological University. UCAM is ook lid van Erasmus Mundus en Universia. Het UCAM E-MBA-programma behoort tot de top 10 in de regio en de universiteit heeft momenteel meer dan 21.000 actieve studenten. UCAM accrediteert en beloont MBA-programma in General Management, MBA in Business Analytics, MBA in Operations en Project Management, MBA in Health and Safety Leadership, MBA in Global Banking and Finance, MBA in Agile Supply Chain Management, MBA in Global Healthcare Management, MBA in Energie en Duurzaamheid, MBA in Accounting en Financiën en MBA in Marketing Management.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen