Keystone logo
Exeed College MBA in data-analyse - Woolf, Malta
Exeed College

MBA in data-analyse - Woolf, Malta

14 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 35.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Het MBA in Data Analytics-programma is ontworpen om studenten een uitgebreid inzicht te geven in data-analyse en de toepassing ervan in zakelijke contexten. Het programma bestaat uit kernmodules die essentiële zakelijke kennis en vaardigheden bestrijken, en specialisatiemodules gericht op data-analyse.

Na voltooiing van het programma beschikken studenten over de kennis en vaardigheden om data-analyse effectief toe te passen in zakelijke omgevingen. Ze zullen gegevens kunnen analyseren, datagestuurde beslissingen kunnen nemen en technologie- en softwareoplossingen kunnen inzetten voor business intelligence. Afgestudeerden zullen bereid zijn om rollen op zich te nemen zoals data-analisten, bedrijfsanalisten of managers in organisaties die afhankelijk zijn van datagestuurde strategieën.

Over het geheel genomen biedt het MBA in Data Analytics-programma een uitgebreide opleiding die kernbedrijfsconcepten combineert met gespecialiseerde kennis op het gebied van data-analyse, waardoor studenten worden voorbereid om te gedijen in het evoluerende veld van datagestuurde besluitvorming.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen