Keystone logo
Exeed College MBA in energie en duurzaamheid
Exeed College

MBA in energie en duurzaamheid

12 Months

Engels

Full time

AED 32.000 *

Afstand leren

* flexibel afbetalingsplan

Invoering

Energiebeheer is een functie van de planning en werking van eenheden voor energieproductie en energieverbruik. Een energiemanager is verantwoordelijk voor het behoud van hulpbronnen, klimaatbescherming en kostenbesparingen. Duurzame energie is de energie die voorziet in de behoeften van de huidige generaties zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Duurzame energie gaat over het vinden van schone, hernieuwbare energiebronnen - bronnen die zichzelf vernieuwen, in plaats van bronnen die uitgeput kunnen raken. De specialisatie Pathway in Energie en Duurzaamheid is bedoeld voor ondernemers en energiemanagers die duurzame energie implementeren of beheren voor hun organisatie. De specialisatie Pathway in Energie en Duurzaamheid zal zich richten op energiebeheer, alternatieve energiebronnen, energietransitie, duurzame technologieën en economieën, balancering en energieopslag, wet- en regelgeving van de energiesector.

De eenjarige MBA (Master of Business Administration) in Energy and Sustainability is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor professionals die kennis willen verwerven op het gebied van duurzame energie en energiebeheer. Na voltooiing van het programma ontvangen de leerlingen een Post Graduate Extended Diploma in Energy and Sustainability van Cambridge International Qualifications, VK, en een MBA in Energy and Sustainability van Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

De studenten die zich inschrijven voor een MBA in Energie en Duurzaamheid zullen de kernmodules over International Human Resources, Strategisch Verandermanagement, Strategisch Management en Leiderschap en Operations Management en gespecialiseerde modules in Energiebeheer, Duurzaam Energiebeheer en 21e Eeuwse Globalisering in het Eerste Deel volgen, terwijl in het tweede deel volgen de studenten de module Sociaal-Economisch – Juridische Omgeving en scriptiewerk.

Levering – Online

Het programma wordt aangeboden via een ultramodern online leersysteem en alle studenten hebben toegang tot internationale tijdschriften en boeken. Alle programma's worden geleverd door internationale faculteiten en studenten kunnen de live colleges van senior internationale faculteiten bijwonen door in te loggen op het systeem. Alle sessies worden opgenomen en de studenten kunnen in hun vrije tijd naar de colleges luisteren. Het LMS heeft een optie voor twijfelverhelderende sessies en online klassikale activiteiten. De lessen worden twee keer per week (zondag en dinsdag) gegeven van elk drie uur.

toelatingen

Over de school

Over de school

Vragen