Keystone logo
Exeed College MBA in Financiën - Woolf, Malta
Exeed College

MBA in Financiën - Woolf, Malta

14 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 35.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Het MBA in Finance-programma biedt een uitgebreid curriculum dat studenten voorziet van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in financiële managementfuncties. Het programma bestaat uit kernmodules en specialisatiemodules, die een goed afgeronde opleiding in financiën bieden.

De specialisatiemodules gaan dieper in op belangrijke financiële gebieden, waaronder kredietrisicobeheer, financiële modellering en financiële markten, instellingen en instrumenten. Deze modules bieden diepgaande inzichten in kredietrisicoanalyse, kwantitatieve en kwalitatieve technieken voor kredietrisico-evaluatie, financiële modelleringstoepassingen, spreadsheethulpmiddelen en -technieken, financiële prognoses, marktefficiëntie, zakelijke besluitvorming en meer.

Gedurende het programma ontwikkelen studenten kritisch denken, analytische en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Aan het einde van het programma zijn studenten bereid om door de complexiteit van de financiële sector te navigeren en bij te dragen aan het succes van organisaties in verschillende financiële rollen.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen