Keystone logo
Exeed College MBA in General Management - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in General Management - UCAM, Spain

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Succesvolle executives nemen winstgevende beslissingen op basis van expertise, inzichten en feiten in plaats van op intuïtie. Doe mee aan een MBA-programma dat je leert hoe je de kunst van het management onder de knie kunt krijgen door middel van een sterk verbonden bedrijfswereldstudies met studieplannen die reageren op marktbehoeften, verplichte stages in openbare en particuliere instellingen, evenals onderzoeksprogramma's in samenwerking met grote regionale, nationale en multinationale bedrijven. Als zaakvoerder ben je verantwoordelijk voor budgettering, personeelsbezetting, verandermanagement en administratie van de strategische business unit. Met een kernfocus op verschillende aspecten van management, zullen de studenten de vakken over financiën, marketing en operaties volgen.

De eenjarige online MBA (Master of Business Administration) in General Management is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor zakelijke professionals die uitkijken naar leidinggevende of senior administratieve functies. Na afronding van het programma ontvangen de leerlingen een postdoctoraal diploma in bedrijfskunde van Cambridge International Qualifications, VK en een Master of Business Administration van Universidad Católica de Murcia, UCAM.

De studenten die zich inschrijven voor een MBA in algemeen management, zullen de kernmodules over mens en organisatie in context, managementaccounting en financiën, strategisch veranderingsbeheer, strategisch management en leiderschap, marketingpraktijken in de wereldwijde context en operationeel management in het eerste deel uitvoeren, terwijl in het tweede deel deel nemen de studenten de module over sociaal - economisch - juridische omgeving en een scriptiewerk.

Over UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, opgericht in 1996, is een van de volledig geaccrediteerde snelstgroeiende universiteiten in de Europese regio. UCAM, gevestigd in Murcia, Spanje, met leercentra in de VAE, Indonesië en Singapore, biedt meer dan 163 cursussen, waaronder bedrijfskunde, gezondheidszorg, informatica, sportmanagement en techniek. De universiteit heeft een strategische samenwerking met meer dan 360 internationale universiteiten, waaronder Stanford University, National University of Singapore en National Technological University. UCAM is ook lid van Erasmus Mundus en Universia. Het UCAM E-MBA-programma behoort tot de top 10 in de regio en de universiteit heeft momenteel meer dan 21000 actieve studenten. UCAM accrediteert en kent toe MBA-programma in algemeen management, MBA in Business Analytics, MBA in Operations en Project Management, MBA in leiderschap op het gebied van gezondheid en veiligheid, MBA in Global Banking and Finance, MBA in Agile Supply Chain Management, MBA in Global Healthcare Management, MBA in Energie en Duurzaamheid, MBA in Accounting en Financiën en MBA in Marketing Management.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen