Keystone logo
Exeed College MBA in gezondheid en veiligheid op het werk - Woolf, Malta
Exeed College

MBA in gezondheid en veiligheid op het werk - Woolf, Malta

14 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 35.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Het Master of Business Administration (MBA) programma voor gezondheid en veiligheid op het werk biedt een uitgebreid curriculum dat studenten voorbereidt om effectieve leiders in het veld te worden. Het programma bestaat uit kernmodules en specialisatiemodules die een breed scala aan onderwerpen bestrijken die relevant zijn voor het beheer van gezondheid en veiligheid op het werk.

In de kernmodules verwerven studenten een solide basis op belangrijke gebieden van het bedrijfsleven en management. Ze leren over organisatietheorie, leiderschap, teamwerk en coördinatie, met de nadruk op het begrijpen van de factoren die werknemers motiveren en betrokkenheid bevorderen. De specialisatiemodules in het programma concentreren zich op management van gezondheid en veiligheid op het werk.

Door de voltooiing van het programma zullen afgestudeerden worden uitgerust met de kennis en expertise om de gezondheid en veiligheid op het werk effectief te beheren in verschillende organisatorische omgevingen, wat een positieve impact zal hebben op het welzijn van werknemers en het succes van de organisatie.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen