Keystone logo
Exeed College MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Health and Safety Professional is verantwoordelijk voor het coördineren, ondersteunen en adviseren van de organisatie op alle gezondheids- en veiligheidsaspecten. Een gezondheids- en veiligheidsmanager moet normen, processen, communicatie, training en systemen vaststellen, beheren en bewaken en alle verantwoordelijkheden op het gebied van gezondheid en veiligheid waarborgen. De gezondheids- en veiligheidsprofessional is er ook verantwoordelijk voor dat alle beleidslijnen, procedures, regels en voorschriften op het gebied van gezondheid en veiligheid worden nageleefd en regelmatig worden herzien, bijgewerkt en gecommuniceerd.

De eenjarige online MBA in Health and Safety Leadership is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor gezondheids- en veiligheidsprofessionals die uitkijken naar een geweldige carrière in het gezondheids- en veiligheidsdomein. Na voltooiing van het programma ontvangen de leerlingen een postdoctoraal diploma in Health and Safety Leadership van Cambridge International Qualifications, VK en een MBA in Health and Safety Leadership van Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

De studenten die zich inschrijven voor een MBA in Health and Safety Leadership Management, zullen in het eerste deel de kernmodules over International Human Resource Management, Strategic Change Management, Strategic Management and Leadership, Health and Safety Leadership Essentials, Enterprise Risk Management en Operations Management volgen terwijl ze in de tweede deel volgen de studenten de module Socio – Economic – Legal Environment en scriptiewerk.

Over UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, opgericht in 1996, is een van de volledig geaccrediteerde snelstgroeiende universiteiten in de Europese regio. UCAM, gevestigd in Murcia, Spanje, met leercentra in de VAE, Indonesië en Singapore, biedt meer dan 163 cursussen, waaronder bedrijfskunde, gezondheidszorg, informatica, sportmanagement en techniek. De universiteit heeft een strategische samenwerking met meer dan 360 internationale universiteiten, waaronder Stanford University, National University of Singapore en National Technological University. UCAM is ook lid van Erasmus Mundus en Universia. Het UCAM E-MBA-programma behoort tot de top 10 in de regio en de universiteit heeft momenteel meer dan 21000 actieve studenten. UCAM accrediteert en kent toe MBA-programma in algemeen management, MBA in Business Analytics, MBA in Operations en Project Management, MBA in leiderschap op het gebied van gezondheid en veiligheid, MBA in Global Banking and Finance, MBA in Agile Supply Chain Management, MBA in Global Healthcare Management, MBA in Energie en Duurzaamheid, MBA in Accounting en Financiën en MBA in Marketing Management.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen