Keystone logo
Exeed College MBA in Human Resource Management - UCAM, Spanje
Exeed College

MBA in Human Resource Management - UCAM, Spanje

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Om strategische doelen te bereiken, moeten bedrijven de juiste medewerkers werven, behouden en ontwikkelen. In dit opzicht richt de module zich op strategische human resource-ontwikkeling als een belangrijke motor voor succesvolle strategie-implementatie. De module geeft een overzicht van de doelstellingen, fasen en maatregelen van personeels- en leiderschapsontwikkeling en laat de studenten kennismaken met verschillende trainingsmethoden.

Deze module biedt de leerlingen een gedetailleerd inzicht in de verschillende implicaties van de arbeidspsychologie. De module leidt de leerlingen door de psychologische principes en theorieën en de toepassingen ervan in de moderne wereldwijde werkomgeving. De module helpt studenten ook om een goed begrip te krijgen van psychometrische beoordelingen en onderzoeksvaardigheden die managers nodig hebben.

Over UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, is een van de snelst groeiende universiteiten in de Europese regio. UCAM, gevestigd in Murcia, Spanje, met leercentra in de VAE, Indonesië en Singapore, biedt meer dan 163 cursussen, waaronder bedrijfskunde, gezondheidszorg, informatica, sportmanagement en techniek.

De universiteit heeft een strategische samenwerking met meer dan 360 internationale universiteiten, waaronder Stanford University, National University of Singapore en National Technological University. UCAM is ook lid van Erasmus Mundus en Universia.

Het UCAM E-MBA-programma behoort tot de top 10 in de regio en de universiteit heeft momenteel meer dan 21000 actieve studenten.

UCAM accrediteert en kent toe MBA-programma in algemeen management, MBA in Business Analytics, MBA in Operations en Project Management, MBA in leiderschap op het gebied van gezondheid en veiligheid, MBA in Global Banking and Finance, MBA in Agile Supply Chain Management, MBA in Global Healthcare Management, MBA in Energie en Duurzaamheid, MBA in Accounting en Financiën en MBA in Marketing Management.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen