Keystone logo
Exeed College MBA in internationaal zakendoen - Woolf, Malta
Exeed College

MBA in internationaal zakendoen - Woolf, Malta

14 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 35.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Het MBA in International Business-programma biedt studenten een uitgebreid curriculum dat is ontworpen om hen uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om te slagen in de mondiale zakelijke omgeving.

Het programma omvat zowel kernmodules als specialisatiemodules, die een breed scala aan onderwerpen bestrijken, waaronder leiderschap, strategie, communicatie, technologie, besluitvorming, supply chain management, economie, strategisch denken, samenwerken met anderen, ethische kwesties en gespecialiseerde gebieden zoals zoals de mondialisering van de 21e eeuw, analyses voor zakelijke besluitvorming en retail-, commercieel en zakelijk bankieren.

Gedurende het hele programma zullen studenten essentiële vaardigheden ontwikkelen op het gebied van kritisch denken, analyseren en probleemoplossing, die essentieel zijn voor effectieve besluitvorming in de internationale zakelijke arena. Aan het einde van het programma zullen studenten een diep inzicht hebben verworven in verschillende bedrijfsconcepten en hun praktische toepassingen, waardoor ze worden voorbereid op leiderschapsposities in mondiale organisaties.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen