Keystone logo
Exeed College MBA in internationale zaken en relaties - UCAM, Spanje
Exeed College

MBA in internationale zaken en relaties - UCAM, Spanje

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Internationaal ondernemerschap is een gevestigd subdomein van het ondernemerschapsveld. Er is een groeiende erkenning van het belang van contextuele factoren hiervoor. Deze module benadrukt het toenemende belang van internationaal ondernemerschap. Het onderzoekt met name de internationale aspecten van ondernemersactiviteiten en hoe bedrijven zijn ingebed in een snel veranderende en steeds competitievere mondiale sociaaleconomische en politieke context. Durfkapitaalfirma's, corporate venture-fondsen en business angels hebben hun financiering van startende ondernemers buiten hun land van herkomst verhoogd, terwijl veel ondernemende bedrijven nu 'globaal geboren' zijn om internationale kansen te benutten.

Grensoverschrijdend zakendoen heeft zowel kansen als obstakels. Bedrijven zijn op zoek naar mogelijkheden om wereldwijd uit te breiden om hun goederen en diensten op de markt te brengen en groei te behouden. Vanwege de onderscheidende kenmerken van buitenlandse markten en de gecompliceerde omgeving in de internationale handel, is dit echter veel moeilijker dan het binnenlands beheren van goederen en diensten. Deze module biedt een kritisch begrip van verschillende kaders voor corporate internationalisering en analyse van besluitvormingskaders door bedrijven in een internationale setting. Daarnaast probeert de module de kennis van internationale zakelijke theorieën en praktijken te vergroten. Hoewel de inhoud van deze cursus wortels heeft in economie, managementstrategie, internationale financiën, marketing, human resource management en andere perspectieven, zal deze concepten worden gemengd met (en uitgedaagd door) deze concepten

Over UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, is een van de snelst groeiende universiteiten in de Europese regio. UCAM, gevestigd in Murcia, Spanje, met leercentra in de VAE, Indonesië en Singapore, biedt meer dan 163 cursussen, waaronder bedrijfskunde, gezondheidszorg, informatica, sportmanagement en techniek.

De universiteit heeft een strategische samenwerking met meer dan 360 internationale universiteiten, waaronder Stanford University, National University of Singapore en National Technological University. UCAM is ook lid van Erasmus Mundus en Universia.

Het UCAM E-MBA-programma behoort tot de top 10 in de regio en de universiteit heeft momenteel meer dan 21000 actieve studenten.

UCAM accrediteert en kent toe MBA-programma in algemeen management, MBA in Business Analytics, MBA in Operations en Project Management, MBA in leiderschap op het gebied van gezondheid en veiligheid, MBA in Global Banking and Finance, MBA in Agile Supply Chain Management, MBA in Global Healthcare Management, MBA in Energie en Duurzaamheid, MBA in Accounting en Financiën en MBA in Marketing Management.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen