Keystone logo
Exeed College MBA in kunstmatige intelligentie en blockchain - UCAM, Spanje
Exeed College

MBA in kunstmatige intelligentie en blockchain - UCAM, Spanje

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Kunstmatige intelligentie en blockchain zijn enorme katalysatoren voor verandering die een revolutie teweeg zullen brengen in alle aspecten van het leven, inclusief levenswijzen, bedrijfs- en bestuursmodellen. Het is een veranderaar voor de samenleving en mondiale instellingen. Deze module wordt geleverd door uitleg over de methodologie, werking, ethiek, toepassingen en problemen ermee. De leerling zal gemotiveerd vertrekken om een vormgever op dit gebied te zijn.

De eenjarige online MBA in kunstmatige intelligentie en blockchain is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor zakelijke professionals die uitkijken naar een leidinggevende of senior administratieve rol. Na afronding van het programma ontvangen de leerlingen een postdoctoraal diploma in bedrijfskunde van Cambridge International Qualifications, VK en een Master of Business Administration van Universidad Católica de Murcia, UCAM.

De studenten die zich inschrijven voor een MBA in kunstmatige intelligentie en blockchain zullen de kernmodules over internationaal human resource management, strategisch veranderingsbeheer, strategisch management en leiderschap, operationeel beheer, blockchain-essentials en inleiding tot de principes en technieken van kunstmatige intelligentie in het eerste deel uitvoeren terwijl ze in het tweede deel zijn. deel nemen de studenten de module over sociaal - economisch - juridische omgeving en een scriptiewerk.

Over UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, opgericht in 1996, is een van de volledig geaccrediteerde snelstgroeiende universiteiten in de Europese regio. UCAM, gevestigd in Murcia, Spanje, met leercentra in de VAE, Indonesië en Singapore, biedt meer dan 163 cursussen, waaronder bedrijfskunde, gezondheidszorg, informatica, sportmanagement en techniek. De universiteit heeft een strategische samenwerking met meer dan 360 internationale universiteiten, waaronder Stanford University, National University of Singapore en National Technological University. UCAM is ook lid van Erasmus Mundus en Universia. Het UCAM E-MBA-programma behoort tot de top 10 in de regio en de universiteit heeft momenteel meer dan 21000 actieve studenten. UCAM accrediteert en kent toe MBA-programma in algemeen management, MBA in Business Analytics, MBA in Operations en Project Management, MBA in leiderschap op het gebied van gezondheid en veiligheid, MBA in Global Banking and Finance, MBA in Agile Supply Chain Management, MBA in Global Healthcare Management, MBA in Energie en Duurzaamheid, MBA in Accounting en Financiën en MBA in Marketing Management.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen