Keystone logo
Exeed College MBA in marketing - Woolf, Malta
Exeed College

MBA in marketing - Woolf, Malta

14 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 35.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Het MBA in Marketing-programma biedt studenten een uitgebreid inzicht in marketingprincipes en -praktijken in zowel binnenlandse als internationale contexten. Het programma bestaat uit kernmodules en specialisatiemodules, die een breed scala aan onderwerpen bestrijken.

De kernmodules richten zich op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, strategisch denken, effectieve managementcommunicatie, technologie en operationeel management, op bewijs gebaseerde besluitvorming, supply chain management, strategische economie, integratief en strategisch denken, samenwerken met anderen en ethische kwesties voor managers. De specialisatiemodules gaan dieper in op onderwerpen als mondiale marketing, analyse van consumentengedrag, ontwikkeling van marketingstrategieën, merkbeheer, marktsegmentatie, verkooporganisatie en verkoopmanagementstrategieën.

Aan het einde van het programma zullen studenten zijn uitgerust met de kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in marketingrollen en bij te dragen aan het succes van organisaties in de huidige dynamische zakelijke omgeving.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen