Keystone logo
Exeed College MBA in Operations en Project Management - UCAM, Spanje
Exeed College

MBA in Operations en Project Management - UCAM, Spanje

Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Afstand leren

Invoering

Een Operations en Project Manager is verantwoordelijk voor het slagen en mislukken van het project. De verantwoordelijkheden van een projectmanager omvatten het plannen, uitvoeren en afsluiten van projecten naast het beheren van de algemene operaties. Een project is een unieke, tijdelijke inspanning, ondernomen om geplande doelstellingen te bereiken, die kunnen worden gedefinieerd in termen van output, resultaten of voordelen. Operations en Project Management (OPM) is een tak van management die de toepassing van processen, methoden, vaardigheden en ervaring omvat om projectsucces te behalen. Ontworpen volgens Project Management Body of Knowledge (PMBOK) 6e editie, ligt de kernfocus van dit programma op vijf procesgroepen, namelijk initiëren, plannen, uitvoeren, bewaken, controleren en sluiten. Het programma is ontworpen voor zowel Operations Managers als Project Managers en heeft modules over strategisch projectbeheer, implementatie, strategische toeleveringsketens, relatie tussen toeleveringsketens en bedrijfsdoelstellingen van de organisatie en bedrijfsvoering.

De eenjarige online MBA in Operations en Project Management is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor de bedrijfsmanagers die uitkijken naar een geweldige carrière in het operationele domein of het projectmanagementdomein. Na voltooiing van het programma ontvangen de leerlingen een postdoctoraal diploma in Operations en Project Management van Cambridge International Qualifications, VK en een MBA in Operations en Project Management van Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

De studenten die zich inschrijven voor een MBA in Operations en Project Management zullen de kernmodules over International Human Resources, Strategic Change Management, Strategic Management en Leadership en Operations Management en gespecialiseerde modules in Supply Chain, Shipping en Logistic Management, Operations Management en Strategic Project Management en Implementatie in het eerste deel, terwijl in het tweede deel de studenten de module Sociaal – Economisch – Juridische Omgeving en een scriptie zullen volgen.

Over UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, opgericht in 1996, is een van de volledig geaccrediteerde snelstgroeiende universiteiten in de Europese regio. UCAM, gevestigd in Murcia, Spanje, met leercentra in de VAE, Indonesië en Singapore, biedt meer dan 163 cursussen, waaronder bedrijfskunde, gezondheidszorg, informatica, sportmanagement en techniek. De universiteit heeft een strategische samenwerking met meer dan 360 internationale universiteiten, waaronder Stanford University, National University of Singapore en National Technological University. UCAM is ook lid van Erasmus Mundus en Universia. Het UCAM E-MBA-programma behoort tot de top 10 in de regio en de universiteit heeft momenteel meer dan 21000 actieve studenten. UCAM accrediteert en kent toe MBA-programma in algemeen management, MBA in Business Analytics, MBA in Operations en Project Management, MBA in leiderschap op het gebied van gezondheid en veiligheid, MBA in Global Banking and Finance, MBA in Agile Supply Chain Management, MBA in Global Healthcare Management, MBA in Energie en Duurzaamheid, MBA in Accounting en Financiën en MBA in Marketing Management.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen