Keystone logo
FIA – Fundação Instituto de Administração

FIA – Fundação Instituto de Administração

FIA – Fundação Instituto de Administração

Invoering

Gelanceerd in 1980, the Future Studies Program ondersteunt zowel publieke als private organisaties bij het verbeteren van hun planningsprocessen om betere prognose en omgaan met veranderingen in hun zakelijke omgeving en implementeren van de mogelijkheden voor de bouw van hun gewenste toekomst.

PROFUTURO is verantwoordelijk voor de premie internationale MBA-programma's in Brazilië. Ons team werkt met de hoogste internationale standaard in het leveren van MBA's en korte duur programma, evenals in-company cursussen, ontworpen om de behoeften van elke individuele onderneming voldoen.

De uitgebreide achtergrond in het onderzoek, levert een belangrijke bijdrage aan bedrijven met consulting kennis ondersteund door geavanceerde potentiële methoden die voldoet aan de specifieke kenmerken en omstandigheden waarmee zij worden geconfronteerd.

Profuturo programma's:

International Executive MBA - Brazilië's meest dynamische en ervaren groep van de uitvoerende studenten creëren en implementeren van de internationale bedrijfsstrategie. Zeer beschouwd en markt in senior executives. Internationale seminars naar China, India, Europa en de Verenigde Staten zijn opgenomen als een integraal onderdeel van het programma.

International MBA - Een echt multiculturele MBA in het Engels gegeven en bood in Full-time en Deeltijd formaten. Op dit moment, een gemiddelde van 13 nationaliteiten in de klas, onze cultureel bewust en diverse studenten richten zich op het verbeteren en het uitwisselen van kennis, ervaringen en business modellen van over de hele wereld, profiteerde met een internationale studiereis naar de Verenigde Staten en de mogelijkheid om een ​​consulting project te ontwikkelen in gerenommeerde Braziliaanse organisaties.

Amerika MBA - Aangeboden in samenwerking met de top business scholen uit Canada, de VS en Mexico, het programma omvat in eerste instantie core business management concepten in Brazilië. In het tweede deel van het programma tot en met 15 ervaren managers uit de meest dynamische economieën van de Amerika's mee voor een week in elk land ondergedompeld in specialiteit van elke school, uit te wisselen en kritisch te analyseren business modellen en best practices. Bovendien, gemengde groepen van 4-6 leerlingen van alle scholen werken aan een real-life consultancy project voor een internationaal bedrijf in een van de vier landen, de presentatie van de definitieve resultaten van de klantorganisatie aan het einde van de derde en laatste semester van het Natuurlijk.

Strategic Consulting and Research

Executive Education - Open inschrijving en In-company

 • Leiderschap voor de Toekomst
 • Strategisch management en Planning
 • Profuturo Seminars
 • Internationale en binnenlandse leiderschap seminars
 • Specialisatie Cursussen
 • In-company cursussen

Locaties

 • São Paulo

  Profuturo – Programa de Estudos do Futuro R. José Alves Cunha Lima, 172, 05360-050, São Paulo

 • São Paulo

  FIA - Unidade Nações Unidas Avenida das Nações Unidas, 7221, 05425-902, São Paulo

Vragen