Keystone logo
Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Invoering

De Vrije Universiteit is een van de leiders op het gebied van onderwijs in Georgië. De universiteit valt op door de hoge kwaliteit van het onderwijs, de moderne leeromgeving en het hoge werkgelegenheidsniveau van afgestudeerden. De Free University Of Tbilisi is een niet-overheidsinstelling voor hoger onderwijs die is opgericht door de liefdadigheidsorganisatie zonder winstoogmerk, het Knowledge Fund.

De universiteit heeft 8 scholen en 16 programma's. Er zijn ook 6 onderzoeksinstituten en -centra onder de Free University Of Tbilisi en veel niet-opleidingen met open inschrijving.

De Vrije Universiteit staat consequent op de eerste plaats in ranglijsten, volgens de gemiddelde scores van aanvragers. De Free University Of Tbilisi is een instelling voor hoger onderwijs die zich richt op studenten en hun succes; het is een instelling met de hoogste reputatie en is de leider in het hoger onderwijs in Georgië.

Op alle drie de niveaus van het tertiair onderwijs zijn vrije universitaire programma's gebaseerd op de principes van liberaal onderwijs, waarbij creatief en kritisch denken en praktische vaardigheden van de studenten worden ontwikkeld.

De missie van de Vrije Universiteit op het niveau van bachelor, master en doctor is om de beste omgeving te creëren voor leren, onderwijzen en onderzoek in Georgië en deze omgeving toegankelijk te maken voor excellente jonge mensen; laat de studenten hun waarden ontwikkelen op basis van vrij en kritisch denken om te kunnen navigeren en zich aan te passen aan de verschillende omgevingen, om belangrijke beslissingen te nemen, en om creatief de uitdagingen aan te gaan die de moderne en snel veranderende wereld biedt; lesgeven en leren in het Georgisch, om de ontwikkeling van de Georgische taal als wetenschappelijke en communicatieve taal te vergemakkelijken; wees gefocust op de interesses van studenten en hun toekomstige succes.

Locaties

  • Tbilisi

    დავით აღმაშენებლის ხეივანი,#240, 0159, Tbilisi

    Vragen