Keystone logo
GBSB Global Business School MBA in Barcelona
GBSB Global Business School

MBA in Barcelona

Barcelona, Spanje

15 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19.650 / per year *

Op de campus

* voor één academisch jaar

Invoering

Het on-campus MBA-programma aan de GBSB Global Business School in Barcelona is een revolutionaire cursus van 15 maanden die is ontworpen voor ambitieuze mensen die een grote impact willen hebben in de zakenwereld. Het is ideaal voor professionals die hun leiderschapsvaardigheden, ondernemersmentaliteit en innovatieve probleemoplossende vaardigheden willen verbeteren. Het programma integreert duurzame praktijken, ethisch zakendoen en geavanceerde technologische inzichten om studenten voor te bereiden op de uitdagingen van het moderne zakenlandschap.

GBSB Global wordt consequent gerangschikt onder de top business schools in Europa. Ons MBA-programma is geprezen om zijn innovatieve curriculum, uitzonderlijke docenten en sterke connecties met de industrie. We worden erkend door gerenommeerde organisaties zoals de QS World University Rankings en de European Foundation for Management Development (EFMD).

Bijgewerkt curriculum voor 2024: Ons MBA-programma is grondig bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste trends in de sector en de eisen van de markt. Het nieuwe curriculum bevat geavanceerde cursussen, verbeterde leertechnologieën en uitgebreide netwerkmogelijkheden.

Keuzevakken: Studenten kunnen zich specialiseren in verschillende gebieden via onze keuzevakken, waaronder:

  • Kunstmatige intelligentie en de toekomst
  • Duurzaamheid en bestuur
  • Consumentenervaring in de digitale omgeving

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Waarom studeren aan GBSB Global Business School

Over de school

Vragen