Keystone logo
Glasgow Caledonian University, London (GCU London) MBA Global Master of Business Administration
Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

MBA Global Master of Business Administration

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.000 / per year *

Op de campus

* 10.000 GBP

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Dit MBA-programma wordt gegeven op de campus van de Glasgow Caledonian University in Londen en is ontworpen rond onze toewijding aan het algemeen welzijn en de VN-principes voor verantwoord managementonderwijs (PRME). Dit onderscheidende MBA-programma is bedoeld voor ondernemende en sociaal ingestelde individuen met de ambitie om een professionele manager te worden met een instinct voor het creëren van duurzaam ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier.

This practical and applied programme provides insight into the everyday challenges confronting managers within a range of business and third sector organisations across the globe. We emphasise the role, contribution and integration of the key business functions to enhance your ability to design and deliver effective organisation-wide strategies.

Dit dynamische en veeleisende programma vereist jouw energieke deelname. Net als u zullen uw collega’s ambitieus, zeer gemotiveerd en vastbesloten zijn om te slagen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het programma en in ons wereldwijde alumninetwerk van maatschappelijk verantwoorde leiders.

GCU London attracts outstanding graduates, from all over the world, and offers an unrivalled student experience and international employability.

GCU is er trots op een hypermoderne campus in het hart van Glasgow te hebben. Met de oprichting van Glasgow Caledonian New York College zijn we de eerste buitenlandse instelling voor hoger onderwijs die graden uitreikt in New York.

Als onderdeel van dit programma krijg je de kans om een studieperiode van twee weken te volgen op een van deze spannende locaties.

Student Experience

GCU London is gevestigd in een van de meest levendige en kosmopolitische steden ter wereld.

Het heeft het beste van elke cultuur, elke interesse en hobby en elke kunstvorm voor de deur. Het beste van alles is GCU London gevestigd is in een van de meest opwindende en opkomende gebieden in Londen; Spitalfields, de thuisbasis van de legendarische Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets en nog veel meer.

The campus offers a unique range of MBA and MSc courses, high-quality teaching and links with international businesses.

GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen