Keystone logo
GLC University

GLC University

GLC University

Invoering

Over ons

Sinds onze oprichting in 2000 leveren wij kwalitatief hoogstaand onderwijs dat zowel wereldwijd erkend als erkend is als betaalbaar door middel van aantrekkelijke vergoedingsstructuren.

Onze programma's met toegevoegde waarde bieden individuen de echte kans om hun carrièredoelen en -doelstellingen te bereiken.

Wat we doen

We bieden reguliere lessen aan, vijf dagen per week, hetzij als ochtend- of avondsessies.

Bovendien kunnen we met de vooruitgang van de technologie tegemoet komen aan werkende professionals die een tijdlang zijn getroffen door het aanbieden van cursusmateriaal via online leerplatformen naast vooraf geplande consultaties.

We werken samen met onze partneruniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Maleisië. Het leveren van hun cursussen en het voorbereiden en assisteren van onze geregistreerde studenten om felbegeerde graden te behalen bij onze partneruniversiteiten.

Het Verenigd Koninkrijk blijft wereldberoemd vanwege hun kwalificaties in het hoger onderwijs en onze focus is om deze te leveren via onze ultramoderne faciliteiten in Dubai, waardoor werkende professionals de felbegeerde MBA-graad in slechts 10 maanden kunnen behalen.

Bovendien helpen deze programma's onze studenten waardevolle punten te verdienen door hun inloggegevens op hun aanvragen bij de immigratiediensten van verschillende landen te voegen.Dylan Gillis / Unsplash

GLC-partnerinstellingen

ATHE

Wij zijn een geaccrediteerd leercentrum voor ATHE uit het Verenigd Koninkrijk voor hun niveau 3, niveau 4, niveau 5 en niveau 7-programma's. Kwalificatie van ATHE wordt gereguleerd door OFQUAL.

Universiteit van Gloucestershire

Onderscheiden met de TEF Silver in 2017, levert de universiteit kwalitatief hoogstaand onderwijs, waardoor leren en resultaten consistent zijn voor zijn studenten. Bovendien overschrijden ze consequent "strenge nationale kwaliteitseisen" voor het hoger onderwijs in het VK.

Universidad Azteca

De Universidad Azteca is een privéuniversiteit in Chalco, Mexico erkend door de officiële geldwaarde van studies, uitgereikt door de federale minister van Onderwijs (RVOE) en geaccrediteerd door het federale ministerie van Onderwijs van de Republiek.

Wat is Ofqual?

De Office of Qualifications and Examining Regulation (Ofqual) is de regulator van kwalificaties, examens en beoordelingen in Engeland en de regelgever van beroepskwalificaties in Noord-Ierland. Het is ervoor verantwoordelijk dat alle kwalificaties en beoordelingen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen door het toezicht houden op de toekenning van organisaties, beoordelingen en examens en de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de kwalificaties voldoen aan de behoeften van studenten, instellingen voor hoger onderwijs en werkgevers. The Ofqual is verantwoordelijk voor het parlement en de Noord-Ierse Assemblee.

Wat is ATHE?

Onderscheidingen voor Training en Hoger Onderwijs bieden een breed scala aan kwalificaties, zoals administratief beheer en zaken om er maar een paar te noemen. ATHE-cursisten kunnen de hoeveelheid tijd en geld die ze besteden aan het behalen van een diploma met meer dan de helft verminderen. Dit komt omdat ATHE speciale arrangementen heeft met een reeks universiteiten die studenten in staat stellen om een jaar lang de studie van het diploma over te slaan voor elk niveau dat ze behalen met ATHE.

ATHE wordt gereguleerd door Ofqual (regelgevende instantie in Engeland) en goedgekeurd door Knowledge Human Development Authority (KHDA). Dit stelt studenten in staat om een reeks universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en elke universiteit in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, te bereiken.

Aan wie doet GLC mee?

We spelen jonge afgestudeerden van middelbare scholen die op de campus willen studeren als voltijdstudenten, schoolverlaters of drop-outs, en werkende volwassenen

Locaties

Locaties
  • 2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy, , Dubai

Vragen