Keystone logo
Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Invoering

Over ons

Marconi University is een universiteit van wereldklasse die zich bezighoudt met aanzienlijk internationaal onderzoek en innovatie. De universiteit kijkt verder dan de traditionele academische leeromgeving, en promoot het gebruik van innovatieve leermethodieken door geavanceerde technologische oplossingen te combineren met traditionele activiteiten zoals lezingen, workshops en seminars.

Marconi-onderzoek gaat van economie en kunst tot toegepaste wetenschap en technologieën, in overeenstemming met maatschappelijke veranderingen en vooruitgang. Onze aanpak is gebaseerd op de ontwikkeling van interdisciplinaire kennis, vaardigheden en competenties, met een bijzondere nadruk op het mondiale perspectief. Een streven naar uitmuntendheid en kwaliteit inspireert onze programma's, die erop gericht zijn studenten voor te bereiden op wereldwijde veranderingen en om hun academische kennis met succes toe te passen op situaties in het echte leven.

De universiteit streeft ernaar haar waarden en missie te realiseren om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale en binnenlandse studenten, door hen verschillende studiemogelijkheden te bieden op het niveau van niet-gegradueerden en postdoctorale studenten, flexibele planning, doorlopende inschrijving, online lessen, virtuele laboratoria en simulaties.

Momenteel heeft onze diverse gemeenschap meer dan 16.000 studenten die zijn ingeschreven voor graduate en postgraduate programma's, 300 faculteitsleden en een academisch adviserend team dat is samengesteld uit meer dan 200 experts. Goed uitgeruste laboratoria ondersteunen onze onderzoeksactiviteiten, zoals Marconi Studios, ons productiebureau voor Cinematic Arts en Digital Media, waar studenten hun kennis kunnen toepassen en een praktische trainingservaring kunnen krijgen.

Missie

De missie van Marconi is om innovatieve en betaalbare hoogwaardige studieprogramma's en leermogelijkheden te bieden voor zowel nationale als internationale studenten, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en inspelend op de behoeften van studenten in hun streven naar academische, persoonlijke en professionele integriteit.

Wanneer je een diploma behaalt bij de Marconi University, heb je niet alleen toegang tot de nieuwste online leertechnologieën, maar ook tot universitair onderwijs, faciliteiten en ondersteuning.

Onze actieve partnerschappen met lokale, nationale en internationale instellingen dragen bij aan een duurzaam gemeenschappelijk doel om studenten te plaatsen en vooruit te helpen.

Goals

 • Hoogwaardige professionele opleidingen aanbieden.
 • Een gemeenschap opbouwen en het leven van studenten verrijken door educatieve en professionele groei te bevorderen
 • Het aanmoedigen van studentgericht leren op alle niveaus, ondersteund door technologische middelen en geleid door gekwalificeerde docenten en personeel
 • Een uitstekende educatieve ervaring bieden via academische en administratieve ondersteuningsdiensten
 • Interdisciplinair onderzoek en innovatie bevorderen
 • Het bevorderen van samenwerking en interactie tussen andere instellingen met dezelfde doelstellingen

Ons onderwijsmodel

De academische expertise van Marconi bouwt voort op een rijke Europese onderwijstraditie en biedt de toegevoegde waarde van onderzoek en innovatie op het gebied van leertechnologieën.

Het Marconi-onderwijsmodel bestaat zowel uit een online als een gemengd formaat, dat face-to-face en interactieve activiteiten combineert en de interactie tussen studenten en docenten en een efficiënter gebruik van institutionele middelen bevordert.

Door de gemengde optie te kiezen kunt u face-to-face seminars en lessen bijwonen in een van de universiteitskantoren om uw online studie-ervaring te verrijken.

Ze zijn ingeschreven bij de Marconi University en hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale gemeenschap, zichzelf bloot te stellen aan verschillende culturen en een hoog aangeschreven Europees diploma te behalen, zonder hun eigen land te hoeven verlaten.

Wanneer u een online diploma bij de Marconi University kiest, krijgt u rechtstreeks toegang tot universitair onderwijs, faciliteiten en ondersteuning. Ons onderwijzend personeel is direct verantwoordelijk voor het creëren en ontwerpen van onze eigen online cursussen, gebruikmakend van de nieuwste technologische oplossingen om u een hoogwaardige en boeiende studieervaring te garanderen.

Onze nieuwste bevindingen in educatief ontwerp en digitale technologieën hebben geleid tot de oprichting van het Marconi Virtual C @ mpus-platform SIM (Integrated Multimodal System), dat profiteert van de integratie van de volgende tools:

Binnen deze leeromgeving bieden multimediale en interactieve educatieve materialen (audio- / videolessen, virtuele laboratoria, simulaties, casestudy's, tests) studenten de mogelijkheid om hun eigen studie-ervaring aan te passen.

Nationale accreditaties

Italië: de eerste online universiteit die in Italië is geaccrediteerd door het Italiaanse ministerie van Onderwijs

Griekenland: Geaccrediteerd door het Griekse Ministerie van Onderwijs om bachelors in moderne talen en literatuur, psychologie en onderwijskunde aan te bieden en een masterdiploma in onderwijsleiderschap, management en opkomende technologieën.

Locaties

 • Al Khobar

  Al Khobar, Saoedi-Arabië

  • Riyadh

   Riyadh, Saoedi-Arabië

   • Jeddah

    Jeddah, Saoedi-Arabië

    • Cairo

     Cairo, Egypte

     • Doha

      Doha, Qatar

      • Kuwait City

       Kuwait City, Koeweit

       • Amman

        Amman, Jordanië

        • Manama

         Manama, Bahrein

         Vragen