Keystone logo
Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Invoering

Als een toonaangevende particuliere instelling voor hoger onderwijs in Koeweit, is het de missie van de Gulf University for Science and Technology (GUST) om uitmuntend onderwijs te bieden en te behouden dat wordt geleverd om kennis, kritisch denken en innovatie te koesteren. Deze kwaliteiten zijn primair afhankelijk van het opbouwen van een onderzoeksomgeving waarvan de capaciteiten worden geconsolideerd door middel van graduate studies-programma's die studenten actief betrekken en gezamenlijke onderzoeksprojecten. Het kantoor van Graduate Studies and Research omvat vier kantoren: graduate studies, onderzoek en ontwikkeling, onderzoekscentra en institutionele effectiviteit.

GUST's graduate-programma's (bevat momenteel het Master of Business Administration (MBA) -programma) genieten internationale accreditatie en bieden daarom een belofte aan afgestudeerde postdoctorale studenten die volgens internationale normen worden erkend, uitgerust met management- en leiderschapsvaardigheden, kritisch denkvermogen, ethische normen . die hen klaarstomen om de uitdagingen van zowel lokale als internationale markten aan te gaan.

Het Research and Development Office legt de nadruk op het verbeteren van GUST-onderzoeksresultaten om te voldoen aan nationale belangen en internationale normen en om de internationale ranglijst van de universiteit te verbeteren. De activiteiten van het Onderzoeks- en Ontwikkelingsbureau hebben tot doel GUST voort te stuwen tot een model van op onderzoek gebaseerde leeromgeving, een essentiële stap om duurzame ontwikkeling te verzekeren.

De RDO helpt faculteitsleden om voldoende middelen te vinden om hun onderzoeksprojecten en intellectuele bijdragen te financieren. Het geeft ook advies aan de faculteit over de voorbereiding en indiening van hun onderzoeksvoorstellen. Om de kansen op het verkrijgen van subsidies te maximaliseren, zorgt Bureau Onderzoek en Ontwikkeling ervoor dat de projectthema's aansluiten bij de nationale prioriteiten. Het Research and Development Office controleert de naleving van ethische codes, zoals onderzoeksgedrag, budgettaire verantwoording en kwaliteit van wetenschappelijke publicaties.

De onderzoekscentra van GUST bieden een intellectuele nexus die de geest van samenwerking tussen de faculteit en tussen de universiteit en met de gemeenschap verzekert. De centra bieden integrale wetenschappelijke activiteiten die het houden van seminars, workshops, het indienen van gezamenlijke onderzoeksprojecten, het hosten van bezoekende wetenschappers en trainingssessies omvatten.

Het doel van Graduate Studies and Research is om de onderzoeksfundament en -dimensies te verrijken om GUST naam te geven als een toonaangevende op onderzoek gebaseerde leeromgeving.

Locaties

 • Mubarak Al-Abdullah

  Masjid Al Aqsa Street, , Mubarak Al-Abdullah

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen