Keystone logo
Henley Business School Asia

Henley Business School Asia

Henley Business School Asia

Invoering

Henley Business School Azië - de world-class business school in Hong Kong

Opgericht in 1945, Henley Business School was de eerste business school in het Verenigd Koninkrijk op te richten en is een van de oudste en meest gerespecteerde scholen in Europa. Henley behoort tot een elite groep van de top 1% business schools in de wereld om triple-geaccrediteerde status in de grote Britse, Europese en Amerikaanse toekennende instanties (AMBA, EQUIS, AACSB) houden.

Henley wordt algemeen erkend voor zijn diversiteit en internationaal bereik met 17 internationale campussen en kantoren. Wereldwijde aanwezigheid en reputatie als een toonaangevende internationale business school Henley's zijn terug te vinden in alle aspecten van zijn werk. Van zijn zeer divers faculteit, zowel in achtergrond en expertise, om programma's die deelnemers uit meer dan 150 landen te trekken, vanuit een internationaal netwerk van medewerkers en samenwerkingspartners om een ​​alumni organisatie met meer dan 56.000 leden uit alle hoeken van de wereld.

Er is een Henley aanwezigheid in Azië sinds 1985 bezig met de grote bedrijven en hun managers te helpen bij het verbeteren van hun zakelijke en bestuurlijke prestaties. Sinds die tijd is een generatie van senior managers hebben geprofiteerd van de unieke kwaliteiten van de Henley MBA. In alle lagen van de commerciële, academische en overheidsinstellingen leven Henley alumni zijn gestegen naar de top van hun beroep en geleverd effectieve verandering, beste praktijken en uitstekende prestaties aan hun organisaties.

Locaties

  • Hong Kong

    2501 Tai Tung Building, 8 Fleming Road, Wanchai, , Hong Kong

    Vragen