Keystone logo
Henley Business School Asia Henley flexibele Executive MBA in Azië
Henley Business School Asia

Henley flexibele Executive MBA in Azië

0 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Henley Flexibele Executive MBA in Azië

De Henley Flexibele Executive MBA is een 2 jaar part-time programma dat is ontworpen voor ervaren managers en drukke managers die hun internationale management competenties te ontwikkelen. Met een mix van individuele en collectieve studie, online leren en face-to-face workshops, is het ideaal voor executives met hectische reisschema, verhuizing mogelijkheden en familie verplichtingen uit de hele regio als gevolg van de grote flexibiliteit over hoe, wanneer en waar de cursus leden hun MBA-diploma behalen. Er is een wereldwijde gemeenschap van bijna 3000 huidige deelnemers aan dit programma, alsmede meer dan 56.000 alumni in 150 landen.

FLEXIBILITEIT

Het programma past om uw gezin, sociaal leven, carrière en andere verplichtingen, waardoor u full-time werken als u door het programma. Het wordt geleverd door een mix van online leren, een residentiële starter workshop in het Verenigd Koninkrijk, face-to-face weekend workshops in Hongkong drie gehouden tot vier keer per jaar, evenals het leren teamactiviteiten peer group, zowel online als offline. U wordt vervolgens aangemoedigd om het brede scala van academische middelen en informatie bronnen beschikbaar in Henley's online leerportaal te gebruiken, om te profiteren van de ondersteuning geboden door een netwerk van Henley-gebaseerde docenten en verdere groeps- en individuele studie evenwicht te brengen met andere leven verplichtingen. Passend in uw drukke schema, zal het hele weekend workshops worden voltooid binnen 24 maanden met een flexibele periode om uw management uitdaging te voltooien.

Praktische aanpak

Het Henley programma gaat over de praktische toepassing. Wat onderscheidt ons programma van anderen is ons vermogen om te helpen managers zien de holistische kant van het bedrijfsleven, terwijl de behandeling van hun eigen bedrijven en het oplossen van real-life uitdagingen. Leren van het programma is gericht op directe toepassing op de werkplek, waardoor een hoge mate van relevantie en bruikbaarheid voor programma-leden en werkgevers gelijk. Alle opdrachten zijn gebaseerd op het oplossen van praktische zakelijke uitdagingen binnen uw organisatie. U kon uw nieuwe kennis toe te passen en zet wat je leert in de praktijk op uw werkplek op een dag-tot-dag basis van de eerste workshop.

Internationale ervaring

Wij leveren een echt internationale MBA-programma in een van 's werelds grootste mondiale steden. Het programma leden, allen midden tot senior managers, hebben een kans om te werken met andere ervaren managers uit vele branches en verschillende culturele achtergronden. Ongeveer 60% van de Henley programma leden in Hong Kong niet lokaal naar Hong Kong, maar zijn uit landen als Canada, Duitsland, Denemarken, Zuid-Afrika, de Filippijnen en natuurlijk het Verenigd Koninkrijk. Als we ons richten op uitzonderlijk hoge kwaliteit interactie en peer group learning, zul je ook verschillende zakelijke praktijken te leren van een van de meest cultureel diverse groepen in Azië. Met Henley's wereldwijde aanwezigheid in 17 landen, zijn er ook unieke mogelijkheden om workshops in internationale locaties, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Finland, Duitsland, Ierland, Malta, Scandinavië en Zuid-Afrika te wonen. Onze faculteit is internationaal, zowel door paspoort en door ervaring. Alle hebben een uitgebreide commerciële expertise, en velen blijven met een eigen business consultancy om ze te houden op het snijvlak. Dit voorziet deelnemers aan het programma met een beter inzicht in verschillende werkomgevingen en culturen, het verbreden van hun studie door hen voor te bereiden voor de wereldwijde business door middel van internationale uitwisseling.

Persoonlijke Ontwikkeling

In Henley, wordt persoonlijke ontwikkeling verweven in de structuur van het programma en wordt op elke fase als een gids voor je carrière en leven als je onderweg langs uw MBA reis. We nemen een hele persoon aanpak, wat betekent dat we beginnen met de erkenning van de complexiteit van het combineren van werk, huis, studie-en beroepskeuze, alsmede de planning voor de uitdaging aan te gaan met de wereld die zal komen met een senior management functie. Reflectie, dialoog en het stellen van doelen zijn het hart van persoonlijke ontwikkeling en worden aangevuld met interactieve workshops in elke fase van het programma.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen