We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Invoering

Zakendoen. In gesprek met jou.

We willen onze studenten voorzien van de tools en kwalificaties om zich te ontwikkelen en te slagen in veranderende en uitdagende tijden.

Over ons

Henley Business School, opgericht in 1945, was de eerste business school in het Verenigd Koninkrijk en is een van de oudste en meest gerespecteerde scholen in Europa.

We staan voortdurend in de top 50 van business schools van de Financial Times en The Economist. We behoren ook tot de weinige business schools - de top 1% ter wereld - die drievoudig zijn geaccrediteerd voor de kwaliteit en het vermogen van onze faculteit en output.

Henley Business School biedt rigoureuze, uitdagende en carrière-georiënteerde programma's die hoge normen van leren stellen. Je krijgt stimulerende concepten en nieuw denken te zien dat onmiddellijk van toepassing is op de werkplek. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om kennis toe te passen op praktijksituaties. Het resultaat zal tastbaar, significant en duurzaam zijn.

Henley Business School biedt al meer dan 30 jaar hoogwaardige onderwijsprogramma's aan Finland. Tegenwoordig omvat onze portfolio in Finland het wereldberoemde Henley Executive MBA, het Henley Professional Certificate in Executive Coaching en op maat gemaakte en open programma's voor executive educatie.

Onze ambitie

We streven ernaar individuen in staat te stellen geweldige professionals en uitstekende zakelijke leiders te worden die met duidelijkheid denken en met vertrouwen en overtuiging handelen. Onze kracht ligt in onze aanpak. We stellen mensen in staat zichzelf en hun verantwoordelijkheden beter te begrijpen, terwijl we tegelijkertijd de praktijk en theorieën van een succesvol bedrijf combineren.

We proberen altijd alles te verbeteren wat we doen en worden erkend voor:

 • Een echt internationale business school zijn
 • De uitmuntendheid van onze leerervaring
 • Onderzoek en denken van wereldklasse
 • Ons gevoel van gemeenschap en verantwoordelijkheid
 • De kracht van onze netwerken
 • De breedte en diepte van onze relaties met de industrie

We zullen een boeiende, gerichte en onderscheidende business school zijn.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Word de leider die u wilt zijn

We voorzien onze studenten van een dieper en breder begrip van wat actueel, relevant en recht is in het bedrijfsleven - en stellen hen in staat om zeer capabele, verantwoordelijke leiders te worden.

Door de nieuwste theorieën, kennis en praktijken te combineren met een gepassioneerde vastberadenheid om onze studenten te helpen het beste uit zichzelf te halen. We gaan allemaal over zaken, maar nog meer, we gaan allemaal over jou.

Ieder van ons heeft verschillende motivaties en een unieke reeks vaardigheden. Bij Henley maken we het onze taak om u te helpen uw potentieel te vervullen door de echte en nog capabele persoon van binnen te ontgrendelen. We zullen op elk niveau contact met u opnemen om u het vertrouwen, de vaardigheden en de focus te geven om uw uitdagingen aan te gaan en uw doelen te bereiken.

De Henley-ervaring

"De Henley Experience combineert de ontwikkeling van kennis, persoonlijke vaardigheden en gedrag met state-of-the-art onderwijs- en leeromgevingen en overerving van een sterke overtuiging dat de rol van het creëren van rijkdom in de samenleving is om iedereen beter te maken dan slechts enkele. Wat op elk niveau komen mensen naar voren waarvan de waarden en attitudes evenveel over hen zeggen als hun capaciteiten en die bijdragen aan het bouwen aan een betere toekomst in elke levensloop. "

Professor John Board, Dean, Henley Business School

Triple-geaccrediteerde business school

We zijn er trots op een van de slechts 88 bedrijfsscholen ter wereld te zijn met een drievoudig geaccrediteerde status van de toonaangevende Britse, Europese en Amerikaanse accreditatie-instanties: AMBA, EQUIS en AACSB.

Onze drievoudig geaccrediteerde status plaatst ons in de top 1% van de business schools ter wereld en biedt onze studenten, programmaleden en organisaties waarmee we samenwerken de zekerheid van de kwaliteit en hoge normen van onze cursussen en faculteit.

Elk van de accreditatie-instellingen bestaat om de normen voor bedrijfseducatie te verhogen en we doorlopen een rigoureus proces met elk van hen, dat aspecten omvat zoals leerervaringen, faculteit en onderzoek.

AACSB

"AACSB biedt internationaal erkende, gespecialiseerde accreditatie voor bedrijfs- en boekhoudprogramma's op bachelor-, master- en doctoraatsniveau. De AACSB-accreditatienormen dagen post-secundaire leraren uit om voortreffelijkheid en voortdurende verbetering na te streven in hun bedrijfsprogramma's.

Het accreditatieproces is een alomvattende evaluatie van de missie van een school, faculteitskwalificaties en curricula, en het proces omvat zelfevaluaties, peer-reviews, commissiebeoordelingen en de ontwikkeling van diepgaande strategische plannen. Accreditatie zorgt ervoor dat studenten materiaal leren dat het meest relevant is voor hun vakgebied, en bereiden hen voor op effectieve leiders na hun afstuderen. "

EQUIS

"De fundamentele doelstelling van EQUIS, gekoppeld aan de missie van EFMD, is het verhogen van de standaard van managementopleidingen wereldwijd.

EQUIS beoordeelt instellingen als geheel. Het beoordeelt niet alleen opleidingen, maar alle activiteiten en subeenheden van de instelling, inclusief onderzoek, e-learningeenheden, voorzieningen voor uitvoerend onderwijs en gemeenschapsbereik. Instellingen moeten primair zijn toegewijd aan managementeducatie.

EQUIS zoekt een evenwicht tussen hoge academische kwaliteit en de professionele relevantie door nauwe interactie met de bedrijfswereld. Instellingen die door EQUIS zijn geaccrediteerd, moeten niet alleen een hoge algemene kwaliteit in alle dimensies van hun activiteiten aantonen, maar ook een hoge mate van internationalisering. "

AMBA

"Accreditatie vormt de kern van het streven van de Association of MBA's om normen te ontwikkelen in het wereldwijde postdoctorale managementonderwijs.

Onze rigoureuze beoordelingscriteria zorgen ervoor dat alleen de programma's van het hoogste kaliber die de beste normen voor onderwijs, curriculum en studentinteractie aantonen, de Association of MBA's-accreditatie behalen.

Wij zijn van mening dat geaccrediteerde programma's van de hoogste standaard moeten zijn en de veranderende trends en innovatie in postdoctoraal managementonderwijs moeten weerspiegelen. "

Locaties

 • Helsinki

  Pohjoisesplanadi 35 E, 00100, Helsinki

  Vragen