We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Henley Business school Germany

Henley Business school Germany

Henley Business school Germany

Invoering

Over Henley

Henley Business school Germany ondersteunt mensen bij het vormgeven van de 21e eeuw met anderen.

De 21e eeuw biedt een breed scala aan mogelijkheden en veel mensen observeren ze met een mengeling van enthousiasme en scepsis. Vragen ze zichzelf af? Wat zal ik doen? Welke kansen grijp ik? Welke niet? En wat is de basis voor mijn beslissing?

Veel mensen kunnen deze vragen niet beantwoorden. Ze hebben dit niet geleerd op school of universiteit.

Wij bij Henley ondersteunen deze mensen bij het beantwoorden van deze vragen op verschillende manieren:

  • We ondersteunen managers en leiders bij het mede vormgeven van de toekomst door hun technische expertise, de zakelijke knowhow van Henley en onze focus op het menselijke element te combineren. We doen dit in onze Executive MBA - Global.
  • We ontwikkelen de reflectieve en interpersoonlijke vaardigheden van managers, HR-specialisten en ervaren coaches voor gebruik bij coaching en andere manieren om relaties op te bouwen in ons Professional Certificate in Coaching in München en Keulen.
  • We ondersteunen direct leren op het werk door onze reflectieve leerbenadering te gebruiken in de Henley Business Insights-programma's.

Locaties

  • Munich

    Maximilianstraße 40, 80539, Munich

    Vragen