Keystone logo
HHL Leipzig Graduate School of Management Voltijdse mba
HHL Leipzig Graduate School of Management

Voltijdse mba

0 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Uitstekende carrièreperspectieven bevestigd door de Financial Times en AméricaEconomía

Programma Structuur

Flexibele structuur: Een MBA op maat

HHL's flexibele en innovatieve MBA-programma is ontworpen om een ​​effectieve en verantwoorde zakelijke leiders en ondernemers voor te bereiden op de uitdagingen en kansen van de 21e eeuw. Het programma biedt internationale ervaringen en richt zich op het ontwikkelen van uw leiderschap talenten en managementvaardigheden. Ons programma biedt u de grootste flexibiliteit en je hebt twee tracks om uit te kiezen.

Fast Track vs. Geavanceerde Track

De "Fast Track", in het bijzonder bedoeld voor kandidaten met aanzienlijke werkervaring, kunt u de essentiële kennis en vaardigheden te verwerven en om terug te keren om zo snel mogelijk aan het werk. De "Advanced Track" geeft u de mogelijkheid om extra keuzevakken te nemen en biedt u een andere opties, zoals een stage of een periode in het buitenland, en is het meest geschikt voor kandidaten die willen meer tijd besteden aan het opbouwen van een professioneel netwerk of concentreren op bepaalde disciplines. De Advanced Track laat je ook verspreid uw schema om een ​​beter evenwicht tussen je studie en privé-leven mogelijk te maken.

Uw MBA-klasse in een oogopslag

  • Gemiddelde leeftijd: 30

Buiten de box - krijgen meer internationale ervaring op onze top partneruniversiteiten

International competentie is essentieel voor een zakelijk leider. Wereldwijde partnerschappen zijn daarom een ​​van de belangrijkste activa van HHL's. We bedienen onze selectief aantal studenten met meer dan 130 partner universiteiten over de hele wereld.

Met het oog op de hoogte te blijven van de huidige internationale, sociale en economische uitdagingen, een term die in het buitenland wordt aangeboden in de 5e of 6e term in de MBA-curriculum.

Carrière

Ons doel: Uw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Een individuele Career Development Service bij HHL wordt beschouwd als een belangrijk element voor het succes van onze studenten. Vanaf de datum van toelating tot de Master in Management aan de plaatsing van een succesvolle sollicitatie - zullen wij u ondersteunen. Toonaangevende internationale ondernemingen die regelmatig werven HHL studenten en afgestudeerden op de campus voor stages en permanente posities.

4

Toepassing

3

Begin uw MBA reis met HHL

We accepteren op dit moment aanvragen voor de volgende instroom in september 2017 op een rollende basis. Respecteer de onderstaande deadlines.

Toelating tot HHL MBA-programma is zeer concurrerend. Wij selecteren zorgvuldig een divers studenten, die een verscheidenheid aan achtergronden, culturen en nationaliteiten weerspiegelt, en bestrijkt een breed scala van persoonlijke interesses en professionele ambities. Inschrijving plaatsvindt eenmaal per jaar met studies te beginnen in September.We opereren een rollende toelatingsproces. Zodra u uw aanvraag hebt ingediend, een lid van de toelatingscommissie zal u informeren als u zijn geselecteerd voor een interview, hetzij via Skype of - als u in Duitsland - op HHL. Zodra de commissie in haar definitieve besluit is aangekomen, wordt u geïnformeerd immediately.Want om mee te doen onze volgende MBA klas? Nu toepassen!

6

De HHL-Leipzig mix stelt de perfecte balans voor het bestuderen, netwerken en genieten van het leven

HHL is gevestigd in Leipzig, het hart van Europa. Met een hoge-kwaliteit lifestyle, zeer bescheiden kosten van levensonderhoud, vele parken, buiten sportfaciliteiten, omliggende meren met prachtige stranden, evenals vele joggen en fietspaden, Leipzig is waarschijnlijk de 'groenste' metropool die je kon vinden - ontdekken voor jezelf! Al met al: HHL-Leipzig Mix stelt de perfecte balans voor het bestuderen, netwerken en genieten van het leven.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen