Keystone logo
Howard University De Howard Full Time MBA
Howard University

De Howard Full Time MBA

Washington, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 33.996 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ons MBA-programma ontwikkelt wereldleiders die innovatieve oplossingen ontwikkelen voor grote zakelijke en maatschappelijke problemen. Bij Howard krijgen studenten de academische en professionele basis die ze nodig hebben om een ​​eersteklas bijdrage te leveren aan het bedrijfsleven.

Het full-time dagprogramma biedt superieure managementeducatie in een dynamische en intellectueel stimulerende omgeving die afgestudeerden voorbereidt op het betreden van de wereldeconomie als effectieve leiders, planners en managers. Afgestudeerden van het programma ontwikkelen een solide kennis en analytische competentie in een breed scala van functionele disciplines, door middel van klaslokaal en hands-on toepassing.

Programma Curriculum

Het MBA-programma bestaat uit een totaal van 54 studiepunten om het programma te voltooien. Alle MBA-studenten moeten 39 credit-uren voltooien van kerncursussen die de basis vormen voor afgestudeerd bedrijfsonderwijs.

Toelating

Het Howard University School of Business MBA-programma staat open voor alle personen met een baccalaureaatdiploma of een equivalent daarvan, van een nationaal of regionaal geaccrediteerd college of universiteit, gevestigd in de Verenigde Staten of in het buitenland.

Toepassingsmateriaal en alle ondersteunende documenten worden het vertrouwelijke eigendom van het MBA Admissions Office en kunnen niet worden teruggestuurd naar de aanvrager. Aanvragen worden niet beoordeeld totdat alle materialen zijn ontvangen in het MBA Admissions Office. De toepassing moet worden getypt en alle bijlagen moeten worden getypt op papier van Letter-formaat. Volg de instructies over de lengte en het formaat van elke bijlage.

Internationale studenten

Internationale studenten moeten in het najaar als voltijdstudenten deelnemen aan het reguliere MBA-programma of een van de joint degree-programma's. Internationale afgestudeerde studenten moeten sponsorschap tonen zoals bepaald en gepubliceerd door de universiteit. Studenten moeten contact opnemen met het Office of International Student Services voor meer informatie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen