We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Invoering

Studenten Humboldt State genieten van een buitengewone college ervaring, het nemen van kleine klassen onderwezen door professoren die hen bij naam kennen. Ze leven en leren in een van 's werelds mooiste plekken in de buurt van-oude redwood bossen, bergen en stranden. Wij zijn gevestigd 275 mijl ten noorden van San Francisco in de stad Arcata, die wordt erkend als een van de beste universiteit van het Westen steden.

Humboldt State is een openbare instelling en een deel van de 23-campus van de California State University systeem. Met full-time undergraduate collegegeld van slechts $ 7194 per jaar, we zijn een van de beste waarden van het hoger onderwijs in de natie.

We hebben net iets meer dan 8700 studenten en 570 docenten. Wij bieden een breed scala aan academische keuzes, met 48 majors en 12 graduate programma's in 3 Colleges. Faculteit leden behoren tot de top docenten en onderzoekers in hun vakgebied. Programma's in natuurlijke hulpbronnen en wetenschappen zijn landelijk bekend, terwijl de beeldende en podiumkunsten zijn ook populaire gebieden van studie. Het hele curriculum, studenten vinden een langdurige inzet voor sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

We werden opgericht als college een docent in 1913. In de afgelopen eeuw, zijn we uitgegroeid van een instelling die uitsluitend gericht op de lerarenopleiding een volledig erkende universiteit met een uitgebreid onderzoek faciliteiten. Er zijn tal van naam verandert door de jaren heen: Wij zijn geroepen Humboldt State Normal School, Humboldt State Teacher's College, Humboldt State College, CSU Humboldt en, sinds 1974, Humboldt State University.

Onze studenten hebben veel mogelijkheden voor hands-on leren met professoren die zich bezighouden met onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap. De Coral Sea, bijvoorbeeld, is een zeeschip in de eerste plaats gebruikt voor undergraduate onderzoek. Studenten kunnen studeren met 's werelds meest vooraanstaande expert op het Redwood bomen en met toonaangevende experts op het gebied van duurzame energiesystemen. In onze cutting edge Brand Lab, studenten de studie van de eigenschappen van de bosbranden, en in de Schatz Energy Research Center student ingenieurs werken aan real-world kwesties zoals het brengen van duurzame verlichting aan de ontwikkelingslanden. Studenten maken hun eigen theater producties, de studie van de mechanica van het lopen in het Human Performance Lab, werken met jonge kinderen in de Child Development Lab en nog veel meer. Mogelijkheden in overvloed voor real-world onderzoekservaring beschikbaar voor studenten, iets wat weinig andere universiteiten kunnen bogen.

Buiten het klaslokaal, onze studenten genieten van een rijk leven op de campus. Ze zijn betrokken bij meer dan 180 campus clubs en hebben toegang tot een state-of-the-art recreatieve voorziening. Elk jaar brengt CenterArts nationaal erkende artiesten en sprekers op de campus, en we hebben 12 NCAA Division II atletische teams.

Missie, Visie en Waarden

Missie

Humboldt State University is een uitgebreide, residentiële campus van de California State University. Wij zijn blij met studenten van Californië en de wereld om onze campus. Wij bieden hen de toegang tot betaalbare, kwalitatief hoogwaardig onderwijs, dat inspeelt op de behoeften van een snel veranderende wereld. Wij serveren ze door middel van een breed scala aan programma's en activiteiten die het begrip van de sociale, economische en milieukwesties te promoten. Wij helpen mensen voor te bereiden op zijn verantwoordelijke leden van diverse verenigingen.

Visie

Humboldt State University zal de campus van de keuze voor mensen die boven alles proberen de menselijke conditie en het milieu te verbeteren.

We zullen de belangrijkste centrum voor de interdisciplinaire studie van het milieu en de natuurlijke hulpbronnen. We zullen een regionaal centrum voor de kunsten zijn. We zullen bekend om sociale en ecologische verantwoordelijkheid en actie. Wij geloven dat de sleutel tot onze gemeenschappelijke toekomst zullen de individuele burger die handelt in goede geweten en houdt zich bezig met de hoogte actie. Wij zullen inzetten voor het vergroten van onze diversiteit aan mensen en perspectieven. We zullen voorbeeldige partners met onze gemeenschappen, met inbegrip van tribale volkeren. We zullen stewards van het leren om een ​​positief verschil te maken.

Waarden

Humboldt State University waardeert de volgende academische principes die attributen van een academisch geïntegreerde universiteit vertegenwoordigen, en bieden een kader voor het vervullen van onze gezamenlijke visie en missie.

Wij geloven dat onze primaire verantwoordelijkheid is om de best mogelijke onderwijs voor de wereld van vandaag te bieden. Wij zijn van mening dat het onderwijs excellentie is van het grootste belang als het leren excellence. Wij geloven in een omgeving van vrij onderzoek waar het leren plaatsvindt, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Als een gemeenschap van leren, de campus curriculaire en co-curriculaire omgeving stimuleert intellectuele discours, esthetische creativiteit en waardering, en aanzienlijke mogelijkheden voor betrokkenheid en service. We bereiden studenten voor op de verbintenissen van kritisch onderzoek, maatschappelijke verantwoordelijkheid en maatschappelijke betrokkenheid te nemen om de uitdagingen van de 21ste eeuw. Wij geloven in intellectuele groei door middel van wetenschap, creatieve activiteiten en onderzoek. We bereiden individuen succesvol in geavanceerde academische en professionele opleidingen te zijn; te zijn in posities van leiderschap; en om pro-actief en productieve leden van de samenleving. Wij geloven in de waardigheid van alle mensen, in een eerlijke en billijke behandeling, en gelijke kansen. Wij waarderen de rijkdom en samenspel van verschillen. Wij waarderen de inclusiviteit van de diversiteit, en we respecteren alternatieve paradigma van het denken. Wij geloven in collegiale dialoog en debat dat leidt tot participatieve besluitvorming binnen onze gemeenschap van studenten, personeel, de beheerder, en de faculteit leerlingen. Wij geloven dat de universiteit moet helpen bij de ontwikkeling van de capaciteiten van individuen om initiatief te nemen, en om samen te werken op het gebied resulteert in verantwoord handelen. Wij geloven dat individuen moeten ecologisch, economisch en sociaal verantwoorde in de zoektocht naar levensvatbare en duurzame gemeenschappen. Wij geloven dat onze locatie is een ecologisch en spiritueel rijke troef die we omarmen als een integraal onderdeel van onze lerende gemeenschap. Ons curriculum is relevant, samenwerkend en inspelen op onze geografische ligging. Wij geloven dat we hebben een speciale gelegenheid om te leren van de Indiaanse culturen, het unieke ecosysteem en de bijzondere gemeenten van onze regio, en om die kennis toe te passen. Wij geloven dat de universiteit is een integraal onderdeel van onze lokale en regionale gemeenschappen. Wij geloven dat de universiteit is een opslagplaats voor het archiveren van opgebouwde kennis met inclusieve toegang voor onze academische en bredere gemeenschappen.

Locaties

  • Arcata

    1 Harpst Street, Arcata, CA 95521

Vragen