Keystone logo
International Business School the Hague Flexibele Executive MBA
International Business School the Hague

Flexibele Executive MBA

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.500 / per year *

Blended, Afstand leren, Op de campus

* per jaar voor EU-studenten; € 7500 per jaar voor niet-EU-studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Voor bedrijfsleiders met een visie op loopbaangroei.

Je staat te popelen om nieuwe zakelijke vaardigheden te verwerven en je wilt graag een stapje verder gaan in je zakelijke carrière, maar je bent een voltijds werknemer met minder tijd om fulltime MBA-studies na te streven? IBSH heeft een permanente oplossing.

De International Business School the Hague ( IBSH ) introduceert een flexibel executive MBA-programma dat is ontworpen om aan uw werkschema te voldoen. IBSH Executive MBA biedt de student beknopt de kennis, tools en vaardigheden die nodig zijn om overweldigende problemen en onzekerheden waarmee veel bedrijven in de wereldwijde zakelijke omgeving te maken hebben, te confronteren en op te lossen.

IBSH 20191010-017" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135382_20191010-017.jpg" alt="IBSH 20191010-017" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

IBSH Executive MBA wordt uitsluitend 's avonds op doordeweekse dagen georganiseerd zoals aangegeven in het onderstaande formaat:

Wanneer:

  • Maandagen, dinsdagen en woensdagen
  • Lesuren: 18.30 - 21.30 uur

IBSH graduation 20191010-169-min" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135384_20191010-169-min.jpg" alt="IBSH graduation 20191010-169-min" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

locatie:

Op IBSH gebouw, Rijkswijkseweg 60, 2516EH, Den Haag

Aanvangsdatum:

Er zijn elk jaar twee opnames in maart en september

Collegegeld:

€ 8500 per 12 maanden inclusief schoolboeken en cursusmateriaal. De betaling van collegegeld is bespreekbaar.

Voor wie is dit programma bedoeld?

IBSH is op zoek naar kandidaten die bereid en in staat zijn om een zware werkdruk bij hun bedrijf te combineren met een gedegen academische opleiding. Bovendien is het programma bedoeld voor personen met een internationale achtergrond, een bachelordiploma (of gelijkwaardig), en minimaal twee jaar postdoctorale beroepservaring en blijk geven van vaardigheid in het Engels.

Wat te verwachten van IBSH Executive MBA:

Een geaccrediteerd MBA-diploma gezamenlijk toegekend door IBSH en een universiteit in het Verenigd Koninkrijk.

IBSH Graduation 20191010-115-min" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135383_20191010-115-min.jpg" alt="IBSH Graduation 20191010-115-min" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

Kwaliteitsonderwijs voor minder

Online programma's van International Business School the Hague

IBSH biedt nu al zijn programma's ook in een online formaat aan. Als online student volg je hetzelfde curriculum als klassikale studenten en kun je live lessen bijwonen via een internetverbinding of je kunt studeren via opgenomen lessen. Je doet dezelfde opdrachten en projecten als de studenten op de campus en je kunt voor elke cursus die je volgt verbinding maken met je docent via ons geavanceerde online cursusleveringssysteem. Online studenten kunnen aan het einde van elk semester overschakelen naar de modus op de campus door hun inschrijving te wijzigen. Ook kunnen online studenten IBSH zomerschool volgen in Den Haag, Nederland (beschikbaarheid afhankelijk van het aantal deelnemers).

De toelatingseisen en ingangsdata voor de verschillende online opleidingen zijn dezelfde als voor de on-campus opleidingen. Verder moeten studenten toegang hebben tot een stabiele internetverbinding met voldoende bandbreedte.

toelatingen

Ideale studenten

Voorzieningen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen