Keystone logo
ICADE Business School MBA (Master in Business Administration)
ICADE Business School

MBA (Master in Business Administration)

Madrid, Spanje

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 25.579 / per year *

Op de campus

* als je alumni bent, heb je recht op 10% korting

Invoering

Wat is de officiële Master's Degree in Business Administration (MBA)?

De Official Master's Degree in Business Administration (MBA) wordt beheerd door de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (ICADE) van de Universidad Pontificia Comillas.

Het MBA programma opent de deuren naar een succesvolle professionele carrière in het management van bedrijven door middel van praktisch onderwijs in de fundamentele concepten voor het duurzaam beheer van bedrijven (management, strategie, innovatie, financiën, marketing, technologie, human resources en operations). Het biedt een uitgebreide opleidingservaring die studenten blootstelt aan en voorbereidt op de realiteit van een zakenwereld die voortdurend verandert.

Deze MBA biedt de mogelijkheid om je te specialiseren in Management, Financiën en Marketing of Technologie.

Het is een programma dat is ontworpen om studenten in staat te stellen de vaardigheden te verwerven en in praktijk te brengen die nodig zijn om deel uit te maken van het groeiende ecosysteem van bedrijfsinvesteringen en innovatie in Europa. Het biedt de mogelijkheid om zich te specialiseren in Management, Finance en Marketing of Technologieën, met de TechMBA, die het gebruik van gegevens en kansen in de digitale sector onderzoekt. Als alternatief hebben kandidaten ook de mogelijkheid om een Executive Programme in Business Analytics te volgen.

Deze cursus biedt overzeese studies en de mogelijkheid om echte consulting- of ondernemerschapsprojecten uit te voeren als onderdeel van het eindproject. Het is ook mogelijk om werkervaring op te doen tijdens het academisch jaar.

Tech MBA

Technologie heeft het ecosysteem van ondernemingen ingrijpend veranderd. Om deze "innovatiekloof" te dichten, is het nodig om nieuwe leiders op te leiden die in staat zijn om nieuwe technologieën te combineren met de organisatie van mensen, waarbij talent creatief wordt gestimuleerd. Universidad Pontificia Comillas biedt een Tech MBA gericht op diegenen die een professionele carrière willen beginnen gebaseerd op innovatie terwijl ze ook management vaardigheden in technologische omgevingen ontwikkelen.

Het nieuwe programma biedt de belangrijkste cognitieve, instrumentele en psychologische hulpmiddelen om te presteren in managementfuncties en in een omgeving van technologische innovatie. Het biedt ook belangrijke sociale netwerken en hulpbronnen. De nauwe band tussen Universidad Pontificia Comillas en bedrijven in de voorhoede in vele sectoren biedt TechMBA-studenten de mogelijkheid van een echte projectervaring die de technologische en zakelijke dimensies omvat.

De creatieve en innovatieve leider worden die de nieuwe ondernemings- en investeringsecosystemen nodig hebben

De nauwe samenwerking tussen Comillas ICADE en Comillas ICAI voegt een differentiële en werkelijk unieke waarde toe aan dit programma. Dit alles in de context van de technologische, ethische en sociale waarden van Comillas, een universiteit met meer dan honderd jaar geschiedenis en een lange traditie van innovatie.

Wat ons anders maakt

174257_Clipboard01.jpg

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen