Keystone logo
Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Invoering

Welkom bij online leren. Welkom bij ICEP Europe .

73628_AboutUs.jpg

ICEP Europe is de vertrouwde bron voor online permanente educatie en professionele ontwikkeling voor opvoeders en aanverwante professionals die werken met kinderen en jongeren. Gespecialiseerd in psychologie en speciale behoeften, worden onze cursussen allemaal ontwikkeld en gegeven door vooraanstaande beoefenaars in hun vakgebied. Ons doel als organisatie is om alle kinderen te helpen bij het bereiken van hun volledige potentieel door voortdurende professionele ontwikkeling van de hoogste kwaliteit.

Al onze cursussen worden geleverd via gebruiksvriendelijke en geavanceerde technologie, waardoor u zelf kunt bepalen waar en wanneer u wilt studeren. Onze cursussen hebben een praktische focus en richten zich op de praktische problemen waarmee opvoeders worden geconfronteerd. Door gebruik te maken van het meest recente onderzoek versnellen we de nieuwste informatie in de klas. ICEP Europe streeft naar uitmuntendheid in het onderwijs; Dankzij ons toegewijde personeel en onze innovatieve online leeromgeving kunnen we kwalitatief hoogstaand onderwijs bieden dat een verschil maakt.

Onze universitaire cursussen bieden onderwijs van wereldklasse, sterke accreditatie en samenwerking en geven u een specialistische kwalificatie op het gebied van speciale onderwijsbehoeften. Bouw uw diepgaande expertise, uw zelfvertrouwen en competentie op met een van onze cursussen in samenwerking met University of East London of Hibernia College.

73630_AboutUs2.jpg

Stel je voor dat je je aanmeldt in een klas die voldoet aan de tijd die past bij je schema en die past bij je drukke, in de tijd onder druk gezette levensstijl. Stel je voor dat je niet alleen toegang hebt tot een enorm reservoir van huidig ​​onderzoek en denken in je vakgebied, maar ook een tutor hebt om je te begeleiden en te faciliteren terwijl je leert wat je moet leren in je eigen tempo. Stel je nu voor dat dit gebeurt in je huis, op kantoor of op elke plaats met internettoegang.

ICEP Europe biedt flexibele online leeroplossingen die zijn aangepast aan de verschillende individuele behoeften van diegenen die worden geconfronteerd met de uitdagingen van het werken met kinderen en jongeren van vandaag. ICEP Europe demystificeren, maar blijven trouw aan de nieuwste wetenschap in het veld en bieden praktische en relevante oplossingen. Ze zijn ontwikkeld voor iedereen die bewezen methodologieën moet leren om met individuele situaties in hun werkdag of thuissituatie om te gaan.

Locaties

  • Kildare

    ICEP Europe, Unit K2, Maynooth, Co. Kildare, W23 T3C7 Maynooth Business Campus, , Kildare

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen