Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen Internationale MBA Focus Logistiek & Supply Chain Management (Dual Degree)
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Internationale MBA Focus Logistiek & Supply Chain Management (Dual Degree)

Bremen, Duitsland

2 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 17.000 *

Op de campus

* afhankelijk van de gekozen partneruniversiteit, plus semestergeld van € 380

Invoering

Dual Degree-programma met 1 van de 6 internationale partners (MA/M.Sc./MBA)

Dit is onze specialisatie als Duitse partner van de International Business School Alliance (IBSA).

Logistiek en supply chain management verbinden markten en mensen. Gelegen in een van de toonaangevende logistieke hubs in Duitsland, biedt de Hochschule Bremen de specialisatie International Logistics & Supply Chain Management. Studenten leren logistieke netwerken en de gerelateerde processen van inkomende / inkooplogistiek tot internationaal transport te ontwerpen, analyseren en beheersen. De maritieme sector speelt een belangrijke rol in het programma en in de regio. Projectmanagement wordt geïntroduceerd als de onmisbare tool voor succesvolle logistiek managers. Als onderdeel van een lokaal en wereldwijd netwerk biedt de Hochschule Bremen, IGC, een breed scala aan leerervaringen. Keynote-sprekers, excursies en bedrijfssimulaties zijn voorbeelden van de didactische benadering van de Hochschule Bremen, IGC, bij het onderwijzen van logistiek management.

Begin met de kernmodules van het IBSA Dual Degree Master's Program aan een van de andere 5 partneruniversiteiten en sluit je hier aan voor het tweede semester om een logistiek specialist te worden. Voor het eerste semester kun je kiezen tussen de Universidad de Valencia, Spanje - de RANEPA, Institute of Business Studies, Moskou, Rusland - de University of North Carolina Wilmington, VS - de University of Hertfordshire Business School, VK en de ESSCA School of Beheer, Parijs, Frankrijk.

Het IBSA Dual Degree masterprogramma bestaat uit zes geaccrediteerde opleidingen. Elke partner heeft zijn eigen programma. Om je te specialiseren in Internationale Logistiek moet je je aanmelden voor een van de geaccrediteerde opleidingen van onze partners.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen