Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen MBA in Global Management
International Graduate Center - Hochschule Bremen

MBA in Global Management

Bremen, Duitsland

3 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 15.900 *

Op de campus

* for the program plus an additional semester fee of approx. 360€ per semester, including free usage of public transportation in and around Bremen and Lower Saxony

Invoering

Het MBA-programma bereidt je voor op leiderschapsposities in de wereldeconomie. Op basis van research based learning voorzien ervaren trainers uit de private sector u van de nodige praktische oriëntatie. De inhoud van de cursus bereidt je voor op posities met leiderschapsverantwoordelijkheid in marketing of verkoop, human resources, investment banking, boekhouding, logistiek en supply chain management, consulting of de administratie.

Je leert zowel professionele als zachte vaardigheden systematisch door groepswerk en discussie in seminars en workshops. Omdat veel studenten uit verschillende landen komen en het merendeel van de docenten bij IGC een internationale achtergrond heeft, worden jouw interculturele vaardigheden intensief geoefend. Om je carrièreperspectieven te versterken, kun je een optionele stage overwegen.

Als internationaal afgestudeerde kun je het Duitse werkzoekende visum gebruiken om je voor te bereiden op je volgende carrièrestap.

Your benefits

  • MBA program in English
  • Inspiring diverse student body
  • Small study groups
  • Joint research combined with academic excellence
  • Internship option
  • German language course (optional)
  • Internationale studentenbijstand op de campus

toelatingen

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen