Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen MBA in internationaal toerismebeheer
International Graduate Center - Hochschule Bremen

MBA in internationaal toerismebeheer

Bremen, Duitsland

3 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 14.500 *

Op de campus

* voor het programma plus € 380/semester, inclusief gratis gebruik van het openbaar vervoer in en rond Bremen en Nedersaksen

Invoering

Basiskennis van zaken en vakspecifieke vaardigheden: de MBA in internationaal toerisme aan het International Graduate Centre (IGC) bereidt je voor om een leider te worden in de dynamische toeristenindustrie. In de afgelopen decennia is toerisme een van de snelst groeiende economische sectoren ter wereld geworden. Om deze reden richt het curriculum van de MBA in International Tourism Management zich op het opbouwen van internationale en interculturele managementvaardigheden. Door de diverse studentenpopulatie leer je mensen van over de hele wereld kennen en doe je waardevolle ervaring op voor je persoonlijke en professionele groei. Het studieprogramma is bedoeld om je expertise uit te breiden. Hier wordt je praktische kennis aangevuld door ons hoogwaardig academisch onderwijs.

Jouw voordelen

  • Interdisciplinaire managementstudies
  • Zeer praktijkgericht programma
  • Programma in het Engels
  • Projectreis naar Europese bestemming tijdens 2e termijn
  • Excursies naar Europese steden (optioneel)
  • Internationaal studentenbegeleidingsteam op de campus
  • Duitse taalcursus (optioneel)

Word een leider in een wereldwijde industrie

Het MBA-programma in Tourism Management aan het International Graduate Centre (IGC) voorziet je van vaardigheden die essentieel zijn voor het werken in e-toerisme, project- en kwaliteitsmanagement, zakelijk en intercultureel management. De IGC biedt een holistische benadering van onderwijs door uw praktische ervaring op te nemen in haar lesmethoden. Om meer praktijkervaring op te doen, kun je ervoor kiezen om een optionele stage te doen bij een van onze zakenpartners. Doe praktijkervaring op in het buitenland. Binnen de module Applied Project Management heb je toegang tot een groot strategisch netwerk van Europese partners en hun individuele projecten. Tijdens een excursie krijgt u de kans om inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Afhankelijk van je project krijg je de kans om ervaringen op te doen in Turkije, Bulgarije, Italië, Kroatië, Litouwen of Spanje. Naast onze lokale en internationale professoren hier bij IGC, werken we samen met andere hooggekwalificeerde professionals van bedrijven zoals TUI of Deloitte. Onze klassen zijn klein en het leren vindt plaats in een levendige sfeer. De docenten gebruiken een verscheidenheid aan leermethoden en moderatietechnieken die variëren van discussies en presentaties tot case studies en interactieve rollenspeloefeningen. Degenen onder u die uw sociale vaardigheden willen verbeteren, kunnen profiteren van de interactieve trainingsfasen. Tijdens deze lessen kun je je eigen doelen stellen en systematisch je technische, sociale en interculturele communicatieve vaardigheden trainen.

toelatingen

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen