Keystone logo
International Institute of Business, Business School (IIB)

International Institute of Business, Business School (IIB)

International Institute of Business, Business School (IIB)

Invoering

De missie van het International Institute of Business is om waarden te creëren voor individuen, bedrijven en de maatschappij door middel van:

 • Praktisch, complex onderwijs, gericht op management en organisatieontwikkeling;
 • Toegepaste onderzoeken op het gebied van management;
 • Integratie van 's werelds beste managementpraktijken in het Oekraïense bedrijf;
 • Proactieve, klantgerichte onderwijsmethoden

IIB 's waarden

 • Wij geloven dat streven naar effectiviteit de belangrijkste drijvende kracht is van de markteconomie.
 • We streven ernaar de effectiviteit van de Oekraïense economie te vergroten door 's werelds beste managementervaring in te bouwen in de zakelijke praktijk.
 • We garanderen de kwaliteit van onze programma's en bieden de productiebeslissingen voor onze klanten.
 • We streven ernaar om effectief te zijn in alles wat we doen.

Eerlijkheid

 • We cultiveren de omgeving van eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking en volgen hoge ethische normen.
 • Wij geloven dat eerlijkheid een hoeksteen is om het echte professionele en individuele succes te bereiken.

Competentie

 • We bieden competentie en professionaliteit. We streven ernaar om geleidelijk de professionele standaarden van de wereld in de Oekraïense sector te integreren.
 • We realiseren ons dat hoogwaardige bedrijfseducatie zich moet aanpassen aan veranderingen in wereldwijde bedrijfsprocessen in cultureel en technologisch opzicht.
 • We blijven flexibel in het leveren en opnemen van de substantiële veranderingen in de bedrijfsomgeving in het studieproces en de dagelijkse professionele groei.

Samenwerking

 • Wij bieden de geïntegreerde portfolio van producten om de effectieve oplossingen voor onze klanten aan te bieden.
 • We creëren een unieke sfeer van samenwerking en wederzijdse ondersteuning om het succes van beide partijen te garanderen. We benutten het volledige potentieel van samenwerking in onze activiteiten- en productenportfolio.

verantwoordelijkheden

 • Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en effectiviteit van onze programma's.
 • We volgen de maatschappelijk verantwoorde benadering als een hoeksteen van democratie, markteconomie en productieve economische ontwikkeling.

Innovatie

 • We zijn ervan overtuigd dat effectiviteit en concurrentievermogen in de moderne wereld afhankelijk zijn van het vermogen om innovaties te implementeren. De snel veranderende omgeving creëert een behoefte aan voortdurende innovatieve veranderingen in het management.
 • We integreren innovatie in onze producten, volgen de beste praktijken van de wereld en voeren ons eigen onderzoek uit.

Geschiedenis

Internationaal Instituut voor het Bedrijfsleven (Internationaal Centrum voor Privatisering, Investering en Management, ICPIM ) wordt opgericht in overeenstemming met het decreet van het Oekraïense kabinet van ministers als een onafhankelijke en onafhankelijke opleidingsinstituut voor onderwijs door de Oekraïense Academie voor Openbaar Bestuur, de president en de centrale European University Foundation. Het doel was om een ​​Oekraïense onderwijsinstelling op te richten die de economische hervorming in Oekraïne zou vergemakkelijken door het aanbieden van educatieve diensten op het gebied van bedrijfsbeheer. Dr. Henryk Sterniczuk, directeur internationale programma's van de universiteit van New Brunswick was de eerste president van IIB .

Sinds haar oprichting heeft IIB meer dan 45.000 gekwalificeerde professionals opgeleid: managers, effectenmakelaars / -handelaren, investeringsmanagers, bewaarbedrijven / registrars, vastgoed- en bedrijfsdeskundigen, actuarissen, insolventiemanagers en anderen.

1996

International Institute of Business is de Business School № 1

International Institute of Business nam deel aan een enquête, aangeboden door EDUNIVERSAL en werd erkend als Business School № 1 voor geloofwaardigheid in de markt van bedrijfsopleidingen in Oekraïne en internationale invloed. Het doel van het onderzoek is om objectieve informatie te verschaffen over de internationale invloed van universiteiten met verschillende niveaus van internationale ambities en invloed, waardoor de beste kansen voor studenten in elk van de 9 geografische zones kunnen worden gekozen.

2017

IIB lanceerde een programma General MBA Carousel-model. Bevestiging van AMBA-accreditatie (Association of MBAs, London, UK) van alle MBA-programma's.

faculteiten

Het team van hooggekwalificeerde en ervaren professoren met verschillende achtergrond bestaat uit beroemde Oekraïense en buitenlandse specialisten, die over uitgebreide onderwijs-, onderzoeks- en advieservaringen beschikken en een unieke leeromgeving creëren om de professionele en individuele groei van deelnemers aan het programma te verzekeren.

Locaties

 • Kyiv

  8a, Brest-Litovskyi Highway, 03179, Kyiv

Vragen