Keystone logo
Imperial College Business School

Imperial College Business School

Imperial College Business School

Invoering

We inspireren briljante geesten

Als onderdeel van Imperial College London, een wereldleider op het gebied van wetenschap en technologie, stimuleren we wereldwijde zakelijke en sociale transformatie door de fusie van zaken, technologie en een ondernemersmentaliteit.

We combineren innovatief denken en inzicht met nieuwe technologie om oplossingen te ontwikkelen voor problemen in de echte wereld, waarvan het bedrijfsleven profiteert en de samenleving verbetert.

Onze toonaangevende onderzoekers pionieren met praktische oplossingen en hun onderzoeksexcellentie vormt de basis voor onze postdoctorale en Executive Education-programma's. Ons thought leadership wordt gezocht door overheden, beleidsmakers en wereldwijde bedrijfsleiders, die vaak met ons samenwerken aan onderzoeksprojecten.

We trekken briljante geesten aan en bieden de omgeving om innovatief en ondernemend denken te stimuleren, wat resulteert in baanbrekende ideeën die zakelijke kansen ontsluiten.

Onze levenslange professionele ontwikkelingsservice en wereldwijde alumninetwerk zorgen ervoor dat onze afgestudeerden een lange en succesvolle carrière zullen hebben in verschillende industrieën over de hele wereld.

We inspireren briljante geesten om de toekomstige leiders van het bedrijfsleven en de samenleving ter wereld te zijn.

Onze visie

Om het bedrijfsleven ten goede te komen en de samenleving te verbeteren door de kracht van innovatief denken.

Onze missie

We inspireren briljante geesten om de toekomstige leiders van het bedrijfsleven en de samenleving ter wereld te zijn. We stimuleren wereldwijde zakelijke en sociale transformatie door de combinatie van zaken, technologie en een ondernemersgeest.

Imperial betekent Intelligent Business

Accreditaties

Imperial College Business School is een van slechts één procent van de business schools wereldwijd die is geaccrediteerd door de drie grootste en meest invloedrijke accreditatieverenigingen voor business schools: AACSB, AMBA en EQUIS. We zijn ook een van de eerste business schools die een Bronzen Athena SWAN-prijs op afdelingsniveau hebben ontvangen van de Equality Challenge Unit, als erkenning voor onze inzet om genderongelijkheid in het hoger onderwijs aan te pakken.

Awards

  • University of the Year en University of the Year for Student Experience door The Times en The Sunday Times Good University Guide 2022
  • Genomineerd voor Business School of the Year bij de Times Higher Education Awards 2021

Locaties

Locaties
  • Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

Opleidingen

Vragen