We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

INCAE Business School

INCAE Business School

INCAE Business School

Invoering

Welkom bij INCAE

117134_Ranking_FT.png

Met meer dan 50 jaar geschiedenis is INCAE veel meer dan een business school.

Deze school positioneert jou als een competitieve wereldwijde uitvoerende expert in het ontwikkelen van activiteiten in opkomende economieën, met name in Latijns-Amerika. Het is een ervaring die je maakt deel uit van een uitstekend netwerk van professionals en mogelijkheden opent voor het studeren van dubbele graden in de beste topuniversiteiten op een wereldwijd niveau, zoals Yale School of Management, Universiteit van Michigan, St. Gallen, UCSD, onder anderen.

117133_estudiantes2_keystone.jpg

Onze campus

INCAE Business School heeft twee moderne campussen, gelegen in Alajuela (Costa Rica) en Managua (Nicaragua). Je zult in staat zijn om de Midden-Amerikaanse biodiversiteit en de kleurrijkste landschappen van paradijselijke stranden en regenwouden te ervaren.

Ons verschil

Als de beste business school in Latijns-Amerika , bevordert het de vooruitgang van de Latijns-Amerikaanse samenleving door het trainen van talent van leiders met een wereldwijd perspectief en door toegepast onderzoek in impactcentra; vooral op het gebied van concurrentievermogen en duurzaamheid, ondernemerschap en ontwikkeling van vrouwelijke leiders.

117132_estudiantes2_keystone.jpg

Triple Crown Accreditatie

117131_accreditations_in_color.png

INCAE is geaccrediteerd door de belangrijkste internationale accreditatiebureaus: AACSB, AMBA en EQUIS . Dit maakt het deel uit van een exclusieve groep universiteiten over de hele wereld, omdat slechts 1% deze "drievoudige kroon" van accreditaties heeft.

Als bewijs van de kwaliteit van haar programma's en de toewijding om onderwijs te bieden op basis van hoge normen, was INCAE de eerste school buiten Noord-Amerika die een accreditatie behaalde bij de Southern Association of Colleges and Schools (SACS) , een van de zeven entiteiten van het departement van Onderwijs dat universiteiten officieel accrediteert in de Verenigde Staten.

Internationale ranglijsten

De kwaliteit van INCAE is erkend door prestigieuze internationale ranglijsten. Een van de beste 100 MBA ter wereld volgens de QS Ranking 2018 en werd gekozen als de beste school in Latijns-Amerika en # 11 in Amerika door de Financial Times in 2019 en 2018.

Uitwisselingen en dubbele graden

Via INCAE kun je dubbele graden behalen met prestigieuze scholen zoals Y ale School of Management, University of Michigan en University of St. Gallen , onder anderen. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om in te wisselen bij de beste universiteiten in meer dan 30 landen, zoals Stern, Kellogg (VS), Fudan University (China), HEC Parijs (Frankrijk), UBC Sauder School of Business (Canada) en meer.

Experts in opkomende markten

90% van onze faculteit heeft een Ph.D. of doctoraat van de universiteiten van de Ivy League . De professoren behoren tot 16 verschillende nationaliteiten, werken in meer dan 18 landen en zijn lid van de besturen van erkende bedrijven in Latijns-Amerika.

Ze hebben een brede kennis van de economische, politieke, sociale en zakelijke realiteit van de regio, wat tot uiting komt in de casestudies die ze in de klas oplossen. Als gevolg hiervan kennen de afgestudeerden van INCAE de nieuwste zakelijke trends en kunnen ze de meest innovatieve managementtools toepassen voor opkomende markten .

117130_facultad.jpg

prijs

US $ 55.000 - US $ 77.000

* De kosten variëren afhankelijk van het gekozen programma. De prijs is inclusief schoolgeld, didactisch materiaal, gedeeltelijke maaltijden en accommodatie.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Garita District, Alajuela

  INCAE Business School Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica, , Garita District, Alajuela

  • Monte Tabor

   INCAE Nicaragua Monte Tabor, Nicarágua, , Monte Tabor

   Vragen