Keystone logo
INSEAD Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)
INSEAD

Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

22 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

USD 125.000

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Tsinghua - INSEAD Executive MBA (TIEMBA) is een uniek partnerschap tussen INSEAD , een van 's werelds toonaangevende business schools, en Tsinghua, een van de meest prestigieuze universiteiten van China. Het programma vindt plaats op de drie campussen van INSEAD in Singapore, Abu Dhabi en Fontainebleau (Frankrijk) en de campus van Tsinghua in Beijing.

Als deelnemer wissel je perspectieven uit binnen een elite, dynamische, cultureel diverse klasse van ervaren managers en maak je deel uit van twee krachtige alumninetwerken. De TIEMBA is waar levensveranderende leiderschapsontwikkeling het technische meesterschap van belangrijke bedrijfsdisciplines ontmoet. En beide hebben een directe impact op uw organisatie. Het is het beste van Oost en West, leren en werken, technische kennis en soft skills - in één programma.

Het voordeel van TIEMBA

Twee graden van twee prestigieuze business schools

Je behaalt twee managementgraden van twee topinstellingen in China en de wereld.

Gateway naar wereldwijde netwerken

INSEAD biedt u toegang tot een internationaal alumninetwerk, terwijl de alumni-gemeenschap van Tsinghua de sleutel is tot het openen van veel deuren in China.

Werelddeskundigen als faculteit

Toegang tot een werkelijk topfaculteit die een robuust curriculum levert via een rijke verscheidenheid aan leerstijlen.

Diepe leiderschapsinzichten

Ons Leadership Development Program loopt door het hele programma en tilt leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau.

Leer van diverse deelnemers

Leer samen met en van klasgenoten die een schat aan wereldwijde ervaring hebben.

Twee prestigieuze scholen

Tsinghua universiteit

Studeren aan de Tsinghua Universiteit is lid worden van een instelling waarvan de geschiedenis verweven is met China's buitengewone economische groeiverhaal van de laatste decennia. De oprichtende decaan van de School of Economics and Management (SEM), professor Zhu Rongji, werd in 1998 de vijfde premier van China. Vandaag zijn visie op een school waar de zakelijke elite van China kon leren over de beste wereldwijde praktijk en de implementatie in de Chinese economie is een realiteit. Tsinghua SEM is een van 's werelds meest gewaardeerde business schools geworden: een magneet voor ondernemersactiviteiten en uitstekende professionals uit heel China en daarbuiten.

INSEAD

INSEAD is een van 's werelds grootste en hoogst gerangschikte bedrijfsscholen. Wat nog belangrijker is, het is een unieke omgeving die mensen en ideeën uit verschillende culturen samenbrengt om levens te veranderen en organisaties te transformeren. Een wereldwijd perspectief en culturele diversiteit worden weerspiegeld in alle aspecten van haar onderzoek en onderwijs op drie campagnes met gelijke status in drie wereldregio's. Elk jaar inspireren de 145 faculteit van INSEAD uit meer dan 40 landen meer dan 1.300 masterdeelnemers, terwijl meer dan 10.000 leidinggevenden zich aangetrokken voelen tot de campussen om deel te nemen aan Executive Education.

Vijf campussen

5 weken in Beijing, China (Tsinghua)

In de idyllische omgeving van de voormalige koninklijke tuin van de Qing-dynastie in het noordwesten van Beijing, combineert deze beroemde prachtige campus traditionele Chinese en moderne westerse architectuur met rustgevende groene ruimtes en uitgestrekte waterpartijen. Het ligt ook in het hart van het academische district Haidian van de stad.

3 weken in Singapore ( INSEAD )

Asia Campus van INSEAD ligt op slechts 10 minuten van het Central Business District van Singapore. Met een aantal van 's werelds meest prestigieuze bedrijven die hun Aziatische hoofdkantoor in Singapore vestigen, is INSEAD klaar voor gemakkelijke toegang tot bloeiende bedrijven in deze snelgroeiende regio.

2 weken in Fontainebleau, Frankrijk ( INSEAD )

Aan de rand van het charmante, historische Fontainebleau - maar minder dan een uur van het bruisende centrum van Parijs, ligt de originele campus van INSEAD in een van de mooiste bossen van Europa. Het is de perfecte plek om afstand te nemen van uw veeleisende professionele leven en u te concentreren op uw persoonlijke ontwikkeling.

1 week in Abu Dhabi ( INSEAD )

INSEAD 's Midden-Oostencampus bevindt zich op het ADGM-plein op het eiland Al Maryah, het nieuwe internationale financiële centrum van Abu Dhabi en een levendige zakelijke en lifestyle-bestemming. Doelbewust ontworpen voor leidinggevenden om te leren, biedt dit een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden voor managementopleiding.

1 week in Shenzhen, China (Tsinghua)

De campus van Shenzhen brengt de historische aanwezigheid van Tsinghua University en eersteklas programma's voor zakelijk onderwijs naar het zuiden van het land en profiteert van de dynamische en ondernemende geest van de bloeiende stad. De nabijheid van Hong Kong, een financieel centrum ter wereld, biedt ongeëvenaarde kansen voor de campusgemeenschap.

Admissions Criteria

U kunt zich aanmelden voor de TIEMBA via INSEAD of Tsinghua University. Hoe dan ook, de criteria en het proces zijn hetzelfde.

Ervaring en potentieel

We zoeken mensen met zowel managementervaring als leiderschapspotentieel. Leden van onze huidige klas hebben gemiddeld 12 jaar werkervaring (met een minimum van acht jaar postuniversitaire werkervaring), waaronder meerdere jaren leiding geven aan teams en / of projecten. Net zo belangrijk, ze hebben de wens en het potentieel om uit te blinken als senior business leiders.

Academische vaardigheid

De TIEMBA is intensief, streng en uitdagend. Dus we staan op een solide academische basis - meestal aangetoond door een bachelordiploma of een equivalent van een erkende hogeschool of universiteit, en de GMAT of de TIEMBA toelatingsexamens.

Internationale outlook

Van onze deelnemers wordt verwacht dat ze interculturele ervaringen delen waarvan anderen kunnen leren. Daarom zijn we op zoek naar mensen die in het buitenland hebben gewoond, gewerkt of gestudeerd - of die werken voor internationale bedrijven met klanten, leveranciers of andere belanghebbenden in het buitenland.

Asia-focus

Het programma is bedoeld voor mensen met een sterke interesse of ervaring in het Aziatische bedrijfsleven. Het is het meest geschikt voor mensen die in de regio wonen en werken (of van plan zijn) - of wiens werk een bijzondere focus heeft op Azië.

Financiering van uw TIEMBA

Het TIEMBA-programma is een substantiële investering van uw tijd en geld. Zoals bij elke andere investering, moet u deze kosten - en de waarschijnlijke voordelen - zeer zorgvuldig evalueren en erop anticiperen.

De meeste deelnemers financieren hun programma met een combinatie van persoonlijke besparingen of gezinsondersteuning, sponsoring door een werkgever, beurzen en leningen.

Een wereld aan kansen

Zowel Tsinghua als INSEAD worden door bedrijven over de hele wereld erkend als rijke bronnen van talent en uitvoerende ontwikkeling. Samen bieden we een curriculum voor loopbaanontwikkeling dat uw loopbaan van de eerste dag van het programma tot aan het afstuderen ondersteunt.

We begrijpen de uiteenlopende loopbaanbehoeften van TIEMBA-deelnemers. Of u nu de volgende stap in uw organisatie wilt zetten en uw carrièrepotentieel wilt maximaliseren of een carrièreverandering wilt verkennen, onze teampartners werken met u samen om begeleiding en ondersteuning te bieden tijdens uw reis.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen